![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ....moje kosmetyki................ .....zajrzyj!!
znajdziesz coś u mnie za:
*Wella -superpołysk- wosk w piance- zostało 80%- bez zatyczki *pomadka ISA DORA kolor 45 silk lilac (półprzezroczysta -róż wpadający w fiolet)-zostało 80% *cień do powiek INGLOT Sprint nr 80(złoty jasny bęż) zostało 70%
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-09 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() Interesuje mnie *Wella -superpołysk- wosk w piance- zostało 80%- bez zatyczki oprócz tego co w wątku mam nowy antyperspirant w kulce AA ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mariola 13 znalazłam u Ciebie
Avon, Krem do twarzy na noc 50 ml-Hydroforming Bio6 Night Cream-nowy-raz użyty i bluzeczka zielona zdjęcie 1 -napisz jaka to firma i jakie ma wymiarki.. jak duży jest dekold? u Was nic nie znalazłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluzka-firmy Classic Collection
wymiary: pod pachami-39 cm długość-77 cm-najdłuższego rogu ![]() długość od środka na biuście-35 cm długość rękawa-59 cm +rogi
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłabyś coś za:
*cień do powiek INGLOT Sprint nr 80(złoty jasny bęż) zostało 70% *błyszczyk do ust w kuleczce o smaku truskawkowym by H&M -nowy *korektor do twarzy AVON żółty i beż do nakładania gąbeczką. zostało 80% . *zestaw MATIS chłodząco rozgrzewajacy żel do ciała i spray- zostało 30% ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mariola..odpowiedzialam Ci na priv
Kasiek znalazlam u Ciebie -antyperspirant Lady Speed Stick Gel, zapach Fruity splash -odlewka olejku Muster&Dikson olejek do stylingu bez zawartości tłustych olejków. Wygładza strukturę włosa, nabłyszcza włosy, nadaje im blasku i jedwabistości. Ponadto chroni włosy przed mechanicznymi uszkodzeniami (szczotkowanie, suszenie, prostowanie) i zamyka ich łuskę keratynową. ilość do uzgodnienia -stymulujący balsam do ciała AVON Aromatherapy, została połowa z 250ml. - Dezodorant FA So Sunny, myślę że została ok. połowa ze 150ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*eyeliner firmy essence.. bardzo dobrze sie utrzymuje..brokatowy z zielonym połyskiem- zostało 90%
Wybieraj: -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - 20 rudych kulek z brązujących Arabian Glow Avonu - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - jasnoniebieska perłowa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zostało 5,5 cm - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej czy za samoopalacz znajdziesz coś w ciuchach(link w podpisie)
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
justa2 -niestety nic nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Witaj!
![]() Zainteresowały mnie : *pomadka classis berry-AVON ciemna matowa wisnia- zostało 65% *Inglot -Ultradelikatny róż do policzków ,oczu i ciała nadaje piękny kolor i połysk- spełnia funkcję różu zostało 80% *Oriflame - Radiance Shine Balm - balsam dodający blasku-zostało 50% Na które z tych rzeczy chciałabyś wymienić korektor? Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...
![]() Co się z Tobą dzieje? Pisałam kilka dni temu PW- zero odzewu ![]() Moją paczkę powinnaś dostać we czwartek bo wysłałam w poniedziałek ![]() Ja nadal czekam na Twoją... Widzę, że byłaś dziś na wizażu- czemu do mnie nie piszesz? Dostałaś od emnie paczuszkę to wystaw IP bo się denerwuję kolejny dzień, że zginęła na poczcie ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
*cień do powiek w kredce ORIFLAME -brudna zieleń- zostało 70%
*błyszczyk do ust w kuleczce o smaku truskawkowym by H&M -nowy *korektor do twarzy AVON żółty i beż do nakładania gąbeczką. zostało 80% . jestem nimi zainteresowana , ale nie mam raczejw eilu kosmetyków... Może coś Cię zainteresuje + końcówka żelu do mycia twarzy Garnier czysta skóra |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
rzyrafko..przepraszam za brak odpowiedzi..z powodow osobistych niestety troszke się wszystko pezedłuzylo ale juz sie ulozylo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
uskow
![]() co powiesz na wymianke: korektor Max Factor - 01 Natural - użyty ze 2 razy za moje 2 rzeczy z *pomadka classis berry-AVON ciemna matowa wisnia- zostało 65% *Inglot -Ultradelikatny róż do policzków ,oczu i ciała nadaje piękny kolor i połysk- spełnia funkcję różu zostało 80% *Oriflame - Radiance Shine Balm - balsam dodający blasku-zostało 50% sama sobie wybierz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
czy znalazłabyś coś u mnie z a samoopalacz vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.