|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TRESOR - Lancome i inne kosmetyki poszukiwane :) Duzo do oddania !
Interesuje mnie:
- Yves Rocher Pleasures Nature - duo de Fruits - La Roche Posay Unifiance - Podkład korygujący - Sephora foaming & milky bath powder
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jagabrz interesują mnie tylko konkretne rzeczy, a tych niestety nie znalazlam u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Mam Tresor edp z 50 ml zostało jakieś 20 ml (chyba ![]() ![]() Zrobię fotki, to sama ocenisz ![]() pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem chetna ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-09-03 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok, jak się zdecydujesz - daj znać ![]() ![]() I jeszcze jedno, jak robiłam zdjęcia tym perfumkom, to doszłam do wniosku, że jest ich jednak troszeczkę mniej niż 20 ml, ale to już sama ocenisz, jak wkleję fotki ![]() W końcu mogę dzisiaj wiadomość napisać, bo przez te ostatnie dni, to nawet okienko na odpowiedź nie wyświetlało się... mam nadzieję, że to już koniec tych ataków na wizaż ![]() pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie gniewaj sie prosze, ale ostatecznie postanowilam oddac simply w zestawie z inna wodą z mojego wątku.. Poczekam, moze ktos się zgłosi z nieco większą pojemnoscią i od razu weznie kilka rzeczy z mojego kramiku...
pozdrawiam ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-09-05 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.