![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam i oddam. Niewiele, ale jednak ;)
***NIEAKTUALNE***
NOWY KRAMIK ===> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182451 ZAPRASZAM !!! Witam ![]() Mam do oddania: MAŁA DOKŁADKA!!! 29 sierpnia ==> Tusz do rzęd Lycra Extend Astor - użyty 3, może 4 razy --> do Vardi [COLOR="LightBlue]==> Mleczko do demakijażu Nivea Visage Young - zostało ok. 85-90%--> do Wskazówki==> Avon, Odświezony podkład do twarzy, odcien Ivory beige- NOWY!!! ==> SkrzypoVita - zostało 50 z 80 tabletek [/COLOR] ==> Idealnie wygładzający peeling do ciała Under Twenty - zostało ok. 60% z 225 ml --> do uskow ==> Żel-peeling do codziennego mycia twarzy Nivea Visage Young - zostało ok. 70% ze 150 ml --> u Irlandii87 ==> Nabłyszczający szampon do włosów suchych i farbowanych Morela i Mandarynka Avon Naturals - zostało ok.60-70% z 200 ml ==> Ziołowa sól do kąpieli stóp Nivelazione Farmona - bardzo mały ubytek, jest jeszcze co najmniej 85% z 600g--> do Vardi ==> Lakier do włosów nabłyszczający Taft X-looks bardzo mocny - zostało ok. 40% z 250 ml [COLOR="lightblue"]==> Wygładzający antybakteryjny peeling enzymatyczny Soraya Care&Control - ubytek ok. 50% z 75 ml-->do Vardi[/COLOR]==> Dezodorant roll-on H2O Formuła Amarant - NOWY!!!--> do uskow ==> Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy Clean&Clear - z której zostało ok. 20%--> do Wskazówki ==> Błyszczyk do ust Sensique Trendy Color, jasny róż z diamentowymi kryształkami - użyty kilka razy ==> Tusz do rzęs Avon Perfect Wear - użyty również zaledwie kilka razy ==> Eyeliner w płynie Bell - też niewiele razy używany --> do uskow==> Błyszczący lakier do paznokci Constance Carrol 19 Blackberry - NOWY!!! ==> Lakier do zdobienia paznokci Delia Art 18, brokatowy-różnokolorowe drobinki z przewagą ciemnych - NOWY!!! ==> Lakier do zdobienia pznokci Versati, kolor bordowy - NOWY!!! Próbki (naturalnie wszystkie nowe, nieużywane): Lancome Teint Renergie Lift - podkład liftingujący - 03 Beige diaphane, 1 ml Vichy Lumineuse - podkład hypoalergiczny - 00 Naturelle Mate 1,5 ml, 01 Claire Satinee 1,5 ml--> u Irlandii87 Vichy Aera Teint - podkład matujący - 35 Teint Moyen Sand, 1,5 ml--> u Irlandii87 Avon Solutions - rozpromieniający krem na dzień dobry SPF 15 do każdego typu cery - nie pisze zawartości, ale strzelam, że 1,5-2 ml--> u Irlandii87 Soraya Care&Control - antybakteryjny krem nawilżający redukujący blizny i zmiay potrądzikowe - 5 x 2ml Joanna Algi Morskie - szampon-żel pod prysznic - 2x 20ml Palmolive Naturals - szampon - 2x 10ml Dove - krem intensywnie nawilżający - 7 ml SZUKAM: !!! Filtrów !!! !!! Olejku Dr.Hauschki !!! bibułek matujących, błyszczyka w słoiczku, błyszczyka Rimmel Jelly Cocktails, perfurmki Sephora Girls (z tych słodkich) lub innych podobnych zapachów, próbek kosmetyków do cery trądzikowej (aptecznych) lub innych, które mnie zainteresują ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez sykutka Czas edycji: 2007-04-04 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam i oddam. Niewiele, ale jednak ;)
==> Idealnie wygładzający peeling do ciała Under Twenty - zostało ok. 60% z 225 ml (jaki zapach??)
==> Eyeliner w płynie Bell - też niewiele razy używany (jaki kolor??) ==> Nabłyszczający szampon do włosów suchych i farbowanych Morela i Mandarynka Avon Naturals - zostało ok.60-70% z 200 ml Avon Solutions - rozpromieniający krem na dzień dobry SPF 15 do każdego typu cery - nie pisze zawartości, ale strzelam, że 1,5-2 ml
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do czego są te próbki kremu Vichy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wpadła mi w oko ta woda, ale prosiłabym Cię jeszcze o kilka godzin na zastanowienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
==> Ziołowa sól do kąpieli stóp Nivelazione Farmona - bardzo mały ubytek, jest jeszcze co najmniej 85% z 600g
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za to?? Mam jeszcze poza wątkiem paski do frencha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Up!
Hosenko, poczekaj jeszcze do jutra, skoczyłabym do YR i wyczaiła ten zapach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, więc podoba mi się :
Żel-peeling do codziennego mycia twarzy Nivea Visage Young - zostało ok. 70% ze 150 ml Vichy Lumineuse - podkład hypoalergiczny - 00 Naturelle Mate 1,5 ml, 01 Claire Satinee 1,5 ml Vichy Aera Teint - podkład matujący - 35 Teint Moyen Sand, 1,5 ml Avon Solutions - rozpromieniający krem na dzień dobry SPF 15 do każdego typu cery - nie pisze zawartości, ale strzelam, że 1,5-2 ml mogłabym wymienić się za: błyszczyk, cienie Wibo, i próbkę szminki Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hmm, więc zróbmy tak:
Żel-peeling do codziennego mycia twarzy Nivea Visage Young + końcówka Nivea Visage Young Control-it + próbki ![]() za mleczko do demakijażu podziękuję, ponieważ aktualnie mam już 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
mysle ze oplacalnie byloby gdybym zrezygnowala z lakieru do paznokci i peelingu do ciala. W takim razie proponuję:
==> Żel-peeling do codziennego mycia twarzy Nivea Visage Young - zostało ok. 70% ze 150 ml ==> Ziołowa sól do kąpieli stóp Nivelazione Farmona - bardzo mały ubytek, jest jeszcze co najmniej 85% z 600g ==> Wygładzający antybakteryjny peeling enzymatyczny Soraya Care&Control - ubytek ok. 50% z 75 ml ==> Dezodorant roll-on H2O Formuła Amarant - NOWY!!! ==> Tusz do rzęs Avon Perfect Wear - użyty również zaledwie kilka razy Soraya Care&Control - antybakteryjny krem nawilżający redukujący blizny i zmiay potrądzikowe - 5 x 2ml za kosmetyki wybrane przez Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hej, interesują Cię ciuszki lub jakaś biżu? bo mnie interesują...
==> Nabłyszczający szampon do włosów suchych i farbowanych Morela i Mandarynka Avon Naturals - zostało ok.60-70% z 200 ml ==> Ziołowa sól do kąpieli stóp Nivelazione Farmona - bardzo mały ubytek, jest jeszcze co najmniej 85% z 600g ==> Wygładzający antybakteryjny peeling enzymatyczny Soraya Care&Control - ubytek ok. 50% z 75 ml ==> Eyeliner w płynie Bell - też niewiele razy używany ==> Lakier do zdobienia paznokci Delia Art 18, brokatowy-różnokolorowe drobinki z przewagą ciemnych - NOWY!!! zapraszam i bardzo prosze o odpisanie u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To mnie interesuje:
Mleczko do demakijażu Nivea Visage Young - zostało ok. 85-90% Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy Clean&Clear - z której zostało ok. 20% A z tych rzeczy co wybrałaś u mnie to nie wiem w końcu na czym pozostajemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Jak coś znajdziesz to proszę odp. też u mnie, bo się trochę motać zaczynam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: a nie miałabyś jakiś sweterków? nie musi byc zapinany, ani gruby, albo szaliczka kolorowego, albo rękawiczek jakiś śmiesznych.. hm duzej kuferkowej kosmetyczki? no nie wiem jakies bluzki polo albo zwykłe T-sherty kurcze no nie wiem ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
==> Idealnie wygładzający peeling do ciała Under Twenty - zostało ok. 60% z 225 ml
Lancome Teint Renergie Lift - podkład liftingujący - 03 Beige diaphane, 1 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.