|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Znany prezent, ale jak go wykonać?
Ze względu na to, że na tym podforum jest więcej osób, które mogą pomóc w moim małym 'problemie' pozwolę zacytować swój post zamieszczony już w innym wątku
![]() "Witajcie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że w miarę przystępnie wytłumaczyłam o co mi chodzi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez nuttella Czas edycji: 2010-02-12 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Znany prezent, ale jak go wykonać?
Witaj
![]() Nie przypominam sobie, żebym gdzieś tu na forum trafiła na coś takiego, ale mogłam przeoczyć ![]() Wykonanie czegoś takiego wydaje mi się dość proste ![]() Ja zrobiłabym tak: 1) Zaczęłabym od wyboru odpowiedniego wielkością pudełeczka. 2) Następnie obkleiłabym je albo np. satyną (marszcząc ją - kiedyś zrobiłam pudło obklejone właśnie w ten sposób czarną satyną plus czerwona kokarda satynowa - poprosiłam TŻa, żeby zrobił foto tego pudła i Ci pokażę) lub np. czerwonym papierem - jak w załączniku ![]() 3) Przygotowałabym małe 'kupony' - np. jak w załączniku nr 2 - wzór, który sama przygotowałam ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Wypełniłabym kupony swoimi 'atrakcjami' ![]() ![]() 5) Wydrukowałabym na zwykłym papierze "Instrukcje korzystania z niniejszego pudełka" - tzn. tu bym napisała, jakie są cele tego prezentu, jak należy korzystać z tych 'kuponów' - tutaj właśnie bym zamieściła, że np. w ciągu miesiąca/tygodnia można zużyć jeden kupon; każdy kupon można zużyć jednokrotnie, itp. ![]() 6) Do pudełka włożyłabym kupony, na to zwiniętą instrukcję i gotowe ![]() Daj znać, jak wykonałaś swoje pudełko-prezent ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No, mam fotki czarnego pudełka - już pokazuję marszczenie satyny
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
sandrulka13 dziękuję, że się odezwałaś
![]() ![]() Opis, który podałam w pierwszym poście dot. "Kuponów Miłości". Z pomocą siostry udało się odkopać ten wątek z archiwum wizażu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nuttella Czas edycji: 2010-08-17 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
świtny pomysł i naprawdę pieknie wykonany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
nutella- Super pomysł!!!
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Sandrulka13-Śliczne pudełeczko!!! Wasze prace są świetne!!! Jak można to chętnie w przyszłości "skopiuję" dla Swojego Ślubnego Dożywocia! Mnie znajdziecie na: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja też zrobiłam swojemu Tż kupony, cieszył się jak dziecko te dostał na gwiazdkę ale już powiedział że chce jeszcze wersje letnią, wiosenną i jesienną;-)
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1261570633 Ślicznie ci wyszła ksiażeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jestem pod wrażeniem pomysłu tego w pudełku i tego w formie bonów - naprawdę świetny i dość mało kosztowny prezent, no chyba że marzenia wypisane na kuponach jednak mają okresloną kwotę. Jak miło dostać taki prezent z opóźnionym zapłonem ;-) do wykorzystania w dowolnym momencie - gdyby mężowie chcieli takim obdarzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.