|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podyplomowe Studia Menedżerskie?
Hej.
Mam pytanko czy ktoś z Was wie cokolwiek o PODYPLOMOWYCH STUDIACH MENEDŻERSKICH DLA TWÓRCÓW, ARTYSTÓW I ANIMATORÓW KULTURY na Uniwersytecie Warszawskim? Jestem ciekawa jak to się kręci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podyplomowe Studia Menedżerskie?
menedżerskie studia podyplomowe z ANIMACJI..?
ahahaha ![]() wybacz ![]() animacje studiowalam 2 lata i nie dokonczyłam nie wyobrażam sobie dalej kształcić sie na tym kierunku a na takim poziomie jak studia podyplomowe to już w ogóle ![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ciekwa opinia
![]() ja tez sie mocno zastanawiam nad poziomem jakichkolwiek podyplomowych u nas, patrząc na poziom dyplomowych... ...a tak mnie zaciekawiły bo jak zawsze na stronce UW opis ich pokaźny i nie kiepski jest. ![]() pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja tylko teoretycznie się wypowiem, bo w praktyce nie miałam z tym do czynienia. Słyszałam w TV , że to zawód z przyszłością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.