|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ostateczne starcie z naszym wspólnym wrogiem! :D
Witam
![]() Dziewczyny, założyłam wątek, w którym chciałabym poruszyć temat 'największego wroga kobiet' - Cellulitu.... tak, wiem, wątków takich jest juz duuuużo ![]() ![]() ![]() ![]() zdążyłam przetrząsnąć i wypróbować mnóstwo ćwiczeń i ostatecznie zdecydowałam sie na: - skalpel Ewy Chodakowskiej - 10 minut na nogi Mel B - 10 minut na pośladki Mel B - 10 minut na brzuch Mel B ( o oponkę też trza zadbąć ![]() Trening robię 6x w tygodniu Dodatkowo masaż codziennie pod prysznicem okrągłą szczotką, którą kiedyś kupiłam w Avonie, poza tym naprzemienny prysznic i zawsze po kąpieli masaż klasyczny dłońmi i na koniec nakładanie balsamu Cellu Break z Avonu... osobiście w jego cudowną moc nie wierzę ale na samopoczucie dobrze u mnie działa używanie tego typu balsamu ![]() No i dieta.... odrzuciłąm smażone rzeczy, nad zrezygnowaniem ze słodyczy ciągle pracuje ![]() Tak naprawdę niewiem czy to wszystko cos da, mam zaawansowany cellulit, widoczny bez uciskania skóry i poprostu te góry i doliny na udach i pośladkach mnie załamują.... ![]() Jeśli któraś z Was chcialaby sie przyłączyc to zapraszam serdecznie ![]() ___________________ 02.05.13 - zaczynam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostateczne starcie z naszym wspólnym wrogiem! :D
To ja z chęcia sie przyłącze
![]() Mel B uwielbiam - babeczka jest taka żywiołowa że mm ochote z nią ćwiczyć ![]() Niestety ćwiczenia z Ewą nie sa dla mnie ![]() Do tego dorzucam jazde na rowerze która uwielbiam i masaż bańkami chińskimi na uda i pośladki ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512600
Zapraszam na cellulitowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Krolewnanacynamonie banki chinskie nie sa dla mnie niestety
![]() ![]() a co do Chodakowskiej to fakt mnie tez zaczela nudzic ale poki jeszcze nie mam jej dosyc to bede z nia cwiczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mel B - wiem z doświadczenia - naprawde skutkuje
![]() ![]() A co do baniek to niestety - nie są one dla wszystkich. Ale u mnie spisują sie znakomicie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A powiedz mi jeszcze czy po cwiczeniach Mel B na nogi nie zrobia mi sie one.... takie jakby za bardzo umiesnione? nie chcilabym zeby wiesz napuchly niewiadomo jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
eee no nie
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nawet mi się nie chce pisać bo C. truje mnie już od tylu lat( mam 40+)!
Tyle jest o tym wątków ale nigdy nie trafiam na wiadomości, że ktoś się skutecznie pozbył mocnego cellulit! Ale ja się nie dam i będę ćwiczyć z Chodakowską i pić wodę! A bańki czemu nie są dla każdego i jak z ich skutecznością? Dziewczyny życzę wam i sobie zwycięstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
warto walczyć a gadanie że nie da się wkurza mnie bo DA SIĘ tylko trzeba zaparcia i systematyczności!
Ja walczę z cellulitem o 11 lutego dokładnie, masuję się bańką co drugi dzień, co drugi dzień body wrapping, podczas kąpieli masuję się syrenką, używam balsamów antycellulitowych rano i wieczorem razem ze szczotą do masaży, codziennie ćwiczę conajmniej godzinę, piję dużo wody, zielonej i czerwonej herbaty, no i od jakiś 3 tyg. jeżdzę codziennie rowerem 20 km i widzę zmniejszenie cellulitu o 70 %, w zasadzie został tylko z tyłu ud pod pośladkami najbardziej i trochę na tyłku, z przodu ud zniknął praie całkiem ![]() także nie poddawać się walczyć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
kalou88 brawo
![]() ![]() caeruleus banki nie są dla osób o słabych naczynkach, mogą wtedy pękać itd. ja osobiście banki uwielbiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kalou88 ja tez Ci gratuluje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a propo body wrappingu to tez chcialam to zaczac stosowac mozecie polecic jakies preparaty ?? ![]() _______________ 02.05 - zaczynam!!! Edytowane przez Guziczek6663 Czas edycji: 2013-05-07 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hallo jest tu kto?
![]() Musze sie pochwalic pierwszymi efektami cwiczen z Mel :P Uda sie wyszczuplily, pośladki uniosly, brzuszek zrobil sie (juz ![]() ![]() ![]() ![]() A jak u Was Dziewczyny? ![]() Pozdrawiam ![]() __________________ 02.05 - zaczynam!!! Edytowane przez Guziczek6663 Czas edycji: 2013-05-13 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.