|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
KKKK kurier
Zamawiał ktoś kurierem książki w tej firmie? Jaki jest czas dostarczenia i w jakich godzinach? Co zrobią jeśli kogoś nie zastaną w domu?
Przeszukałam całą ich stronkę i nie ma na moje pytania odpowiedzi Dziwne też że kurier jest tańszy od poczty
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KKKK kurier
raczej działają jak inni kurierzy, czyli nie pracują w niedziele, przychodzą dwa razy dziennie-znaczy jesli rano Cie nie zastanie to przychodzi pod wieczór, dlatego najlepiej na niego czekać. A jesli nie bedzie Cie ciagle w domu to bedzie przychodził do skutku
czas dostarczenia?no to zalezy skad paczka idzie
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
W takim wypadku kurier dzwoni i umawia się na konkretną godzinę (i ewentualnie adres. Swoją paczkę odbierałam w pracy, mimo że adres dostawy podałam domowy). Z tego co pamiętam ci z KKKK pracują do 17 więc z późniejszym odbiorem może być problem.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Na blankiecie zgłoszeniowym nie można wpisać godziny
a gdzieś tak widziałam ale skoro zadzwoni albo będzie chodził do skutku to dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Przeszukałam całą ich stronkę i nie ma na moje pytania odpowiedzi
Dziwne też że kurier jest tańszy od poczty

czas dostarczenia?no to zalezy skad paczka idzie

a gdzieś tak widziałam ale skoro zadzwoni albo będzie chodził do skutku to dobrze