|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Platynowe złoto:)
Witajcie!
Dawno się tu nie pokazywałam, więc makijażyk dla przypomnienia mojej skromnej osoby. Niewiele czu mam na Wizaż odkąd rozpoczął się rok szkolny. Co prawda maluję się codziennie, ale o 7 nie mam siły robić zdjęć ![]() Użyłam: podkładu Oriflame skrobi z cynamonem pudru Rimmel Dermacolu brązera Miss Sporty kulek Sensique kulek nabłyszczających Oriflame bazy pod cienie Sephora cieni Primi złotego sypkiego ciania Rival de Loop sypkiego cienia APC w odcieniu pletynowe złoto sypkiego cienia RR, odcień oliwkowy kredki Golden Rose linera brokatowego Vollare tuszu Maybelline błyszczyka Golden Rose Jak Wam się podoba?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Platynowe złoto:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No no - bardzo mi sie podoba kolor i efekt, jaki uzyskalas. Ten cien bardzo pasuje do Twoich oczu. Z uwag - cien nalezy rozetrzec, bo zbyt ostro sie konczy i jest tym samym za nisko polozony
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam ten kolor cienia, fajny jest bo ładnie podkreśla kolor oczu, zwłaszcza niebieskie.
![]() Ja bardziej roztarłabym cień na granicy, bo teraz kończy się dość wyraźnie. ![]() No i trochę się cień [jasny] pobsypywał. Ogólny efekt ładny. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
piekne kolory cieni
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj!Rzeczywiście dawno Cie tu nie było a ja lubie oglądać Twoje makijaze, jak na przykład ten.A malujesz sie tak do szkoły?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie!
Co do roztarcia, wiem, że nie jest perfekcyjnie, ale zakupiłam sobie bazę Sephory, bo mojej Lumenki nigdzie nie ma ![]() ![]() Ten makijaż akurat nie był do szkoły. Jednak kiedy mam czas, maluję się do szkoły podobnie, no może bez brokatowej kreski ![]() Dziękuję Wam za miłe komentarzyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ten cien jest swietny jak i makijaż ,wczoraj wlasnie testowalam produkty APC - rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ciemny cień powinnaś wyżej wyciągnąć, kończy się zbyt wcześnie. Poza tym ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bardzo ciekawy efekt, naprawdę oryginalnie. jednak jak na makijaż do szkoły to za mocny, nawet bez brokatu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze, przepraszam,ze w tym wątku, ale co się działo z wizażem jak mnie nie było?? SZOK!!
![]() ![]() A teraz do rzeczy ![]() Makijaż bardzo mi się podobai prawde mówiąc podoba mi się,że tak ostro się kończy. Nie każdy makijaż musi być roztarty, tego jest taki urok i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam ten sam kolorek cienia i jest jednym z moich ulubionych. Sam makijaż jest całkiem fajny, tylko jak dla mnie zbyt dużo cienia na powiece i zdecydowanie brakuje mi roztarcia. Cień powinien być położony trochę wyżej, ciut nad załamanie i wycieniowany. Tutaj mi tego brakuje.
A czy Ty zmieniłaś kolorek włosków? Bo wydają mi sie inne... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
witaj
świetne kolory moim zdaniem ciekawie położone nawet ostra granica może być ,ja mam tylko jeden- dolna powieka na jednem zdjęciu ma ciemniejszą kreskę w zdjeciu z żółcią-złotym?ale i tak bardzo dobrze ![]() pozdrawiam v29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
La Moderatoiure
|
Ciekawy kolor cienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
a więc... kolor cienia za bardzo do mnie nie przemawia...może to przez lampę błyskową, lub mój monitor? ale u mnie wpada on w taki odcień zielonkawy... ponadto o roztarciu już było... ale makijaż wykonany starannie. piękne usta
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A mi jakoś przeszkadza połączenie tego złota z oliwką. Zieleń sama w sobie mi się podoba, ale złoto jest chyba za żółte.
Nie mogę się też przyzwyczaić do tego megapołysku na powiekach, ale w sumie to taki znak rozpoznawczy Twoich makijaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
bardzo mi się podoba takie połączenie barw, zwłaszcza to złoto jest cudowne
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
kolor prześliczny i efekt bombowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za komantarze
![]() madziunia80, tak zmieniłam kolorek na bardziej rudy. Takie były moje początki i w takich odcieniach czuję się najlepiej. A Wy jak sądzicie? Rudy mi pasuje?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.