|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Parę słów zachwytu:)
Przede wszystkim witam!Przeglądam tematy dotyczące decoupage i jestem zachwycona!Jakie to wszystko piękne!Czuję że połknęłam haczyk ale na razie jestem zielona więc czytam,czytam,czytam...Po zdrawiam gorąco!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Parę słów zachwytu:)
he he ja też lube tutaj siedzieć i przeglądac wątki
![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
ja tez jestem zachwycona, zakochana w decoupage. ![]() Przeczytałam mnóstwo stron na wizazu na ten temat i strasznie mi się podobają dzieła wizażystek!! Aaaaaa Jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też się pozachwycam, prace są super ale tak troszke o czymś innym kupiłam na allegro serwetki od madzik_lp i normalnie mnie zatkało niedość że przesyłka dotarła ekspresowo mimo że był to list zwykły to jeszcze dodatkowo dostałam drugą taką samą serwetke i jeszcze jedną ze wzorem który chciałam sobie zamówić skąd ona to wiedziała to niemam pojęcia ale umnie zasłużyła na wielki +
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ojjjjjej weszłam własnie na allegro do serwetek madzik_lp!!!!!!!!
![]() aaaaa ile tego jest!! cudenka az nie wiem co wybierac ![]() ![]() ![]() A własnie z ładnymi serwetkami mialam najwiekszy problem podczas zakupów... Zaraz sobie cos zamówie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja też przeglądam i zachywacam się może kiedyś i ja się za to zabiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja rowniesz jestem wprawiona w zachwyt ale jak na razie tylko przegladam te stronki byc morze kiedys sprobuje ale nie wiem czy mam wystarczajaco duzo odwagi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.