|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() brak orgazmu
Witam Was
![]() Mam 24 lata ale jestem dziewicą, jak to mówi mój TŻ żelazną dziewicą, ponieważ mimo wielokrotnych starań, prób, rad ginekologa moja błona dziewicza jest dosłownie nie do przebicia. Wobec tego staramy się w pełni wykorzystać wszystkie inne możliwości czyli pieszczoty, seks oralny i analny. Mój obecny Tż jest pierwszym facetem z którym się całowałam i kocham go, ale mimo że On twierdzi że ja jestem bardzo podniecona, to ja tego podniecenia nie czuję, mimo że On robi co może ja jeszcze nigdy nie miałam orgazmu...Mimo że niemalże bez przerwy mam na Niego ochotę, to jak już przyjdzie co do czego to klops... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: brak orgazmu
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mogę Ci powiedzieć, ze ja też nigdy nie miałam orgazmu, sama nie dojdę, z partnerem również mi się to nie udało, a partnera mam doświadczonego i uwielbiam się z nim kochać, jednak nigdy z finałem pozytywnym dla mnie. Przynajmniej nie czuje się rozczarowana podczas seksu i czerpie przyjemność z tego co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziwna historia. Też jestem ciekawa jakie rady dał Ci lekarz
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Porady lekarskie jakie dostawałam to najpierw pozycja na jeźdźca, potem żele nawilżające, potem cicatridina "rozpulchniające" globulki dopochwowe teraz rozważa nacięcie tej błony... więc może w końcu chirurgicznie mój problem zostanie rozwiązany
![]() A myślicie że z czasem mój problem orgazmów sam się rozwiąże? Podobno seksu też się trzeba nauczyć, ale mój Tż bardzo przeżywa fakt braku mojej rozkoszy a i ja nie czuję się z tym komfortowo ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Jest to po prostu delikatnie rzecz ujmując krępująca sytuacja np podczas seksu oralnego, gdy ukochany facet robi co może a ja ... nic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
moja rada nie będzie odkrywcza, ale poćwicz sama, a później pogadaj z facetem i pokieruj go na to, co lubisz
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może rzeczywiście za bardzo się spinasz i zbyt wiele od siebie wymagasz w trakcie?
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Spróbuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No i właśnie w tym jest problem. Przestań zastanawiać się jak wyglądasz i jak wypadasz w jego oczach, tylko rozluźnij i czerp z konkretnej chwili jak najwięcej.
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za rady
![]() A z tym żeby "dobrze wypaść" to bynajmniej nie jestem typem wypięknionej laluni jak z obrazka, tylko zawsze się wtedy trochę wstydzę, nie wiem czy nie robię czegoś źle, nie chcę rozczarować partnera, martwię się o mój cellulitis na udach, za małe piersi i trochę się po prostu wstydzę swojej nagości, mimo że obiektywnie rzecz biorąc mam 177 cm wzrostu, a ważę 58 kg to ciągle się przejmują czy dobrze, co on sobie pomyśli... Wpływ mojego eks, z którym wprawdzie nigdy na szczęście nie spałam, ale który przez cały czas bycia razem przekonywał że jestem nic nie warta, On za to bogiem... Mój obecny ukochany jest cudownym człowiekiem, bynajmniej nie egoistą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Może w normalnym seksie bedziesz miala orgazm bo to bedzie wiecej doznan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]() No i nie przejmuj się tym, że coś robisz źle, bo takie stresowanie się nie ma sensu. Jak coś nie będzie pasowało partnerowi, to pokaże Ci jak to zrobić żeby było jemu dobrze, i tyle. Seks to nie zawody czy pokaz talentów, na którym trzeba być skupionym, idealnym i zawsze wspaniale się prezentować. Seks to przyjemność ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja z natury stety, albo niestety jestem perfekcjonistką i bardzo nie lubię być w tym co akurat robię nieporadna, niezdarna czy mierna
![]() Poza tym mój TZ ma pewne doświadczenie seksualne za sobą, ja nie i może to absurdalne ale po prostu nie chcę go zawieść, choć pewnie jemu nigdy nie przyszło i nie przyjdzie do głowy że ja mam takie myśli. A poza tym też to jak On się stara ciągle wymyśla coraz to nowe pieszczoty, pozycje, które możemy wykonać, pyta czy mi dobrze, a przed wszystko opisuje i zastanawia czy tak dojde... trochę to już zakrawa o paranoję, a mnie jest po prostu głupio :/ Chyba nawet sama specjalnie bym się nie martwiła tym brakiem orgazmu, wyszłabym z założenie że wszystko przyjdzie z czasem, gdyby On tak się nie zadręczał tym, że nie potrafi mnie zaspokoić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mam tez problem tego typu.....
Tyle, że mi ginekolog nic nie mówił, czy moja błona jest przebita.. Ale do rzeczy.. Współżyję z moim tż regularnie od roku... Próbowaliśmy różnych pozycji i nic. On dochodzi i jest zadowolony, a ja nie. Po prostu nie rozumiem siebie... Czemu to tak jest? Czasami, na jeźdźca, czuję coś delikatnego gdy moja łechtaczka ociera się o ciało partnera, ale na tym to się kończy... O co chodzi? Nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Seks to nie zawody, więc nie ma się co ścigać ![]() Cytat:
![]() Poza tym, Ty nie jesteś żadną jego byłą partnerką seksualną, jesteś zupełnie inną osobą. Nie widzę powodu, dla którego miałabyś sama siebie zadręczać dziwnymi myślami, w imię wypadnięcia lepiej, niż jego byłe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No kiedyś mu zdarzyło się palnąć, że na każdym kroku przypominam mu jego eks... eks, która go zdradziła, okłamywała na każdym kroku i zrobiła sobie 3 aborcje, nie informując go nawet o ciąży i delkiatnie rzecz ujmując dotknęło mnie to do żywego
![]() Bardzo dziękuję Ci Chatul! Tak zrobię - po prostu z Nim porozmawiam, by sam przestał wariować na punkcie tego magicznego orgazmu, byśmy cieszyli się sobą, a sama przestanę tyle myśleć, mając nadzieję że wszystko będzie dobrze i zacznę czerpać ze wspólnych chwil z ukochanym ile się da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i mam takie pytanie, może głupie, ale trudno. czy brak orgazmów z partnerem może być spowodowany brakiem samoakceptacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak można osiągnąć orgazm, kiedy w głowie jest tylko to, "jak będę wyglądać", "czy jemu się wtedy spodobam" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam kiedy miałam pierwszy orgazm pochwowy, ale trochę to trwało zanim nauczyliśmy się siebie i nawzajem. Nie masz co się stresować, rozluźnij się, czerp przyjemność a orgazm pojawi się kiedy nie będziesz się go spodziewać i oczekiwać. Więcej luzu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Niektóre kobiety poprostu nie mają orgazmu, nigdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Przenigdy! Bo mają małe wacki!
Weź idź głosić na temat czegoś, na czym się znasz. Bo wkurzające jest, kiedy facet, który w życiu cipki nie widział wypowiada się w wątku o cipkach.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
mpt, z ust mi to wyjęłaś
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Chatul podczas pieszczot ręką odczuwam takie jakby 'łaskotanie'.... I to też czasami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
ma zielone pojęcie
|
Stosujecie jakieś żele?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
a może te pieszczoty są za delikatne?
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
też miałam z tym problem na początku - sama nigdy nie robiłam sobie "dobrze", więc nie wiedziałam nawet czego mi brakuje. irytowałam się podczas oralnego, że to tak długo trwa i myślałam, że jestem jakaś inna. błędne koło. mój chłopak wpadł po dłuższych problemach z moim dojściem na pomysł z prysznicem. nie miałam poczucia winy, że on się stara - a ja nic, więc próbowałam jakiś czas i udało się. potem moja ręka i wreszcie jego języczek. teraz już nie mam z dojściem problemu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.