|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze kroki :)
Obserwuję i podczytuję to forum od dawna i zainspirowałyście mnie
![]() Zrobiłam sobie do nowej białej bluzki [w drobny fioletowy i różowy prążek] sznurek korali, 150 cm, i bransoletkę bo sama bluzeczka jest jakaś taka "goła" a w biurze babeczki się stroją Wrzucam więc komplecik, mam nadzieję że nie będzie wstydem założyć moje "dzieła" i wyjść między ludzi, co? ![]() I jeszcze kolczyki dla kuzynki, takie skromne, ale chyba fajne. ps. jaką techniką prostujecie drucik srebrny? bo jakoś nie mogę dojść z tym do perfekcji
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze kroki :)
Korale i bransoletka są bardzo ładne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
mi tata mi poradził zeby drucik "wałkowac" czyms twardym na twardym podłozu.. np deseczka. wtedy sie drucik faktycznie prostuje ale trudno go dobrze złapac zeby sie walkowal.. przynajmniej ja nie moge sobie z nim poradzic..:p mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli..:p
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek nie jest źle.
a prostuję normalnie - paluchami. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
rzeczywiście komplet z 1 i 2 zdjęcia bardzo ładny
to tyle
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Sznur korali bardzo ładny
Śmiało możesz nakładać - zapewniam, że nikt nie będzie miał takich samych jak Twoje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

Wrzucam więc komplecik, mam nadzieję że nie będzie wstydem założyć moje "dzieła" i wyjść między ludzi, co?

jestem również