|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jakie dodatki do San Patrick "Bermeo"
Witam!!
Ślub dopiero we wrześniu, ale już chciałabym Was prosić o pomoc w wyborze dodatków do sukni San Patrick "Bermeo". Suknia jest w kolorze śmietankowym/ivory. Nie mam pojęcia jakie kolczyki i czy bransoletka czy jakiś naszyjnik?? Jak naszyjnik to chyba jakiś krótki, bo suknia jest dość "wysoka" na dekolcie ![]() Buty bym chciała na ok 5 cm z odkrytymi palcem. I jaki do mojej sukni pasuje welon?? mgiełka czy raczej jakiś z koronką? Co do fryzury to podoba mi się kok nisko upięty tak bardziej na jedną stronę z kwiatkiem takim jak będzie w bukiecie. Nad kwiatami myślałam, i najbardziej mi się podobają kantadeski. Proszę o jakieś uwagi i inspiracje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do San Patrick "Bermeo"
Jak na moje oko suknia wyglada na 'hiszpanke', bardzo strojna. Mysle ze trzeba sie ograniczyc z dodatkami.... dlugie kolczyki i tyle. Jesli chodzi o welon to wg mnie tylko mgielka, sukienka ma tak duzo ozdob ze wiecej poprostu by bylo zawiele.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli suknia ma wysoką górę to może lepiej zrezygnować z naszyjnika a założyć dłuższe kolczyki i bransoletkę. Według mnie będzie to wyglądać bardzo fajnie.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też proponuję kolczyki + bransoletka jako jedyna biżu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dzięki, ja właśnie też tak myślałam, ale się chciałam upewnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.