|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Manhattan-super lakiery,pomadki i inne drobiazgi -zapraszam!!!
bardzo przepraszam ,ale z przyczyn odemnie niezależnych zmuszona jestem odwołać wątek-brak dostępu do kompa-jeszcze raz przepraszam....
Zapraszam zawsze i wciąż Okropka Edytowane przez okropka Czas edycji: 2006-12-08 o 04:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Manhattan-super lakiery,pomadki i inne drobiazgi -zapraszam!!!
27.woda toaletowa z wymianki GARANCE-JEANNE ARTHES PARIS
28.stringi nowe wzorek czerwono-niebieski 29.stringi nowe wzorek z 5 kryształkami 30.nowe opakowanie -5 gram -ozdobne różowe kwiatki 31.Ketoprom-maść-jest ok.80%-do 03.2008 32.stringi nowe -kwiatek Edytowane przez okropka Czas edycji: 2006-09-16 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dokładka-zdjęcia niebawem
33.zegarek męski CITIZEN -NICHT ROLLERS-CHRONOGRAPH z bransoletą-uzywany -na chodzie-ma ryski -przydałoby się wymienić szybkę-atrakcyjny wyglad-ze śladami używania 34.INGLOT -4x30 szt.paski do frencza 35.maskara niebieska-LUMINELLE -niewiele jej jest ,trudno mi określić-dla mnie za ostry kolor 36.kredka do oczy niebieska-twarda LOVELY-uzywana-8 cm. 37.szampon PALMOLIVE -dodatkowa ochrona -mieta i minerały morskie,przeciwłupieżowy-nowy 200 ml.
Zapraszam zawsze i wciąż Okropka Edytowane przez okropka Czas edycji: 2006-09-16 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
9.pomadka w płynie MANHATTAN CALYPSO-SHINE ok.połowa
16.lakier MANHATTAN TREND SECRET NR.315 -połowa- jaki to kolor (biały/ żółty/ beż) i czy przejrzysty czy kryjący? Moja lista z fotkami: -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - 20 rudych kulek z brązujących Arabian Glow Avonu - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - jasnoniebieska perłowa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zostało 5,5 cm - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137445 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej!woda ,którą jesteś zainteresowana jest o zapachu bardzo intensywnym i trwałym-dla mnie za mocna,zawartość tak jak widać na zdjęciu -buteleczka ponieważ była oklejona podczas przesyłki do mnie taśmą -nie jest pierwszej piękności-rozejrzę się u ciebie wieczorkiem -papa
_ To jest zapach taki bardziej kwiatowy czy owocowy?Może znasz jakiś link do jej opisu,oraz czy to jest oryginał? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Rzyrafka-pisałam ci -nie biały ,i nie pokrywa i że nic u ciecie nie wybrałam-pozdrawiam
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
24.Aksamitny puder MANHATTAN CELEBRATE połyskujący na twarzy dekoldzie i ciele.-złoty-dwa razy użyty zobacz czy znajdziesz cos u mnie na wymianke bardzo mi zalezy linki w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zapraszam do mnie-co jakiś czas coś dokładam!!!
Zapraszam zawsze i wciąż Okropka Edytowane przez okropka Czas edycji: 2006-09-01 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1156255151
i jeszcze kredka do paznokci ![]() znajdziesz coś ? odp u mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
13.odżywka do paznokci MANHATTAN KLARLACK BASE COAT-3 razy użyty
20.dwa błyszczyki i pędzelek-MANHATTAN-COMBINATIONS -kilka razy mażnięty proszę o rezerwację ![]() ![]() ![]() albo dokładki na tym heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie na wątku .. ale napisze i tutaj . .
czego szukam ? . . * bluzeczki na krótki rękaw, long bokserek albo innych bluzek na ramiaczka * bluzy i bolerka * pasków do spodni * okularów , fajnych portfelików * breloczków i dużych , sportowych toreb * dużych kolczyków typu hand made * błyszczyków . . oraz wszystkO to co wpadnie mi w okO : )) . . |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
dokładka w 3 poście
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czekam na informacje o wątku ubrankowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
19.podkład pod makijaż MANHATTAN COOL CONTROL -rzadki,lekki,odświeża i matowi skórę ,długo się utrzymuje-używany -jest ok.75%
dołóż jeszcze to ... czekam na resztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1157106048
jaki rozmiar stringów ![]() bo mi się podobają ![]() możesz tez je zarezerwować . . już mi mało brakuje do oddania spodni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
okrooopkaaa
![]() prosze o rezerwację : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1157106048 19.podkład pod makijaż MANHATTAN COOL CONTROL -rzadki,lekki,odświeża i matowi skórę ,długo się utrzymuje-używany -jest ok.75% 13.odżywka do paznokci MANHATTAN KLARLACK BASE COAT-3 razy użyty 20.dwa błyszczyki i pędzelek-MANHATTAN-COMBINATIONS -kilka razy mażnięty czekam na dodatki żebym sobie coś dobrała za spodnie ok ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.