![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka Fryzura Dla Mnie
Witam wszystkich serdecznie i chcialam was prosic o pomoc w doborze fryzury dla mnie, mam dlugie, gęste i grube włosy. lekko takieszopiaste chyba z powodu rozjaśniania. chcialabym cos w nich zmienic tylko nic nie moge znaleźć, ale nie na krótkie. czy możecie cos polecic, przegladając forum widzialam kilka propozycji dla innych dziewczyn, moze i dla mnie cos sie znajdzie???
Edytowane przez anusia.d7 Czas edycji: 2009-12-29 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaka Fryzura Dla Mnie
ja bym zdecydowanie radzila przyciemnic przede wszystkim i to wrecz do prawie czarnego, np ciemna czekolada.. Skróciłabym do ramion i zrobila grzywke, niestety zdjeci nie mam ale dziewczny zaraz cos na pewno podrzuca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Malutkie to zdjęcie. Jak masz inne to wklej to pokombinujemy z włoskami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Witaj.Koniecznie musisz zmienic kolor na jakis ciemniejszy moze ciemny blad lub platyna,bo w tym kolorze wygladasz za blado,za mocno masz tez przedzialek zrobiony na bok co pokazuje twoja cala twarz.Ja bym sie zastanowila nad lekim cieniowaniem zeby wlosy odzyly i lepiej beda sie ukladac ,grzywka na bok ale nie za mocno no i oczywiscie troche po bokach wycieniowac.Pozdrawiam i przesylam moje propozycje
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2006-02-01 o 13:33 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moje propozycje....cięzko bedzie takie coś uzyskac no ale spróbowac zawsze można....zawsze cos tam wyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() Zreszta dziewczynki jeszcze pomoga ![]()
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A to kilka moich propozycji !!
Co prawda nie potrafie robic fotomontażu tak jak inne dziewczyny ,ale pytałam sie ich a one mi nie odpowiedziały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jestem za ta pierwszą u góry z lewej .....takie sciecie i kolor <yes>
Od razu inna dziewczyna ![]()
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja mam na razie 2 propozycje, sądzę że warto byłoby ściąć włoski do do wysokości ramion, lub krócej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze dwie. Ta na szarym tle mi się osobiście podoba
![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2006-02-01 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy spodobają Ci się te fryzury które zamieściłam. Wiesz, jeśli mogę coś zasugerować w makijażu... lepiej byłoby gdybyś zrezygnowała z malowania kreski na dolnej powiece, ponieważ kąciki zewnętrzne jakby opadają a spojrzenie wygląda jak smutne. Na jednej fotografii z próbką fryzurki podmalowałam Cię troszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
"Uciachałam" Ci włoski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
LoL ![]() mi sie wydaje ze pasowalaby Ci ta fryzurka ostatnia ![]() ładnie to wyglada ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
a sprobujcie jakas ciemna fryzurke jej dopasowac wydaje mi sie ze w jasnch wloskach jakos tak blaaaaado i nijako dziewczyna wyglada ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
HEEELOO Moim zdankiem owiele lepiej w wycieniowanych długich włoskach no i podstawa to grzywka moze na boczek hmm... Pozdrawiam
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
zapomniałam napisac ze jeszcze pasemka ciemne moze jakiś brązik by Ci pasowały bo na tych zdjątkach widac ze masz jasną cere
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
dziewczyny mogłybyscie mi wysłać linka z tym programem do fotomontarzu na adres megi576@wp.pl albo skąd można wziąć ten program
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam PhotoShopa ale linka ci nie dam bo sama nie pamietam skad sciagnełam !!musisz poprostu go poszukac sama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
kilka propozcji w brazie ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Naprawde dziekuje wam wszystkim, fryzurki świetne, ale na pewno nie zetne wlosów na krótko, ewentualnie do takiej długości zebym mogła je związac, szczególnie podoba mi sie fryzurka z ostatniego zdjęcia, musze ja obgadac z fryzjerką. tylko mam jeszcze jedem problem z moimi włosami, moze znacie jakis dobry kosmetyk lub sposób na nie?? a ten problem to sterczące i sztywne włosy, poprostu druty, wszystko jest wporządku jak po umyciu nałoże odżywke (herbal, fructis) i ją zmyje, to wtedy są mięciutkie i takie gładkie. leżące oczywiście mokre, a po wysuszeniu poprostu wstają i robi sie taka "szopka", jakbym miała słome na głowie. kupiłam ostatnio taki olejek - jedwab to sie nakłada na suche włosy, oczywiście blyszczące sie robią ale nie gładsze, napewno wpływ ma na nie farba rozjasniająca, ale może mogłybyście mi pomóc jakoś???
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
anusia.d7 bardzo ładnie ci w takich włoskach co marinka pokazała,ten kolorek ci nawet pasuje, ale we fryzurkach od madie tez super,ale skoro nie chcesz scinac to zrób tak jak uważasz i koniecznie sie pokaż nam póżniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
myśle, że nie powinnaś ścinac na krotko, w dluuuuugich Ci bardzo dobrze!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!!!!!!!!!!!
Dziękuje za te podpowiedzi w sprawie fryzurki i własnie chce wam sie pokazać po częściowej metamorfozie. ![]() I co o tym myślicie?? ![]() Edytowane przez anusia.d7 Czas edycji: 2009-12-29 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
MOim zdaniem wygladzasz bardzo ladnie
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No prosze,prosze, zupelnie inna osoba! Wygladasz naprawde duzo lepiej, i troche powazniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to w tej fryzurze wyglądasz dużo lepiej kolorek też Ci pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hej
Ja Widzę Ciebie W Ten Sposób Grzywkę Obciętą Na Równo Do Długości Zaczynających Się Twoich Brwi Samą Górę Włosów Bardzo Mocno Skrócić I Wydagerzować A Z Długości Nieruszać Nic Czyli Ta Wycięta Góra Będzie Taka Stercząca, A Reszta Długa I Prosta A Co Do Kolorystyki To Masz Fajny Blond Tylko Ja Bym Je Przyciemniła Pasemkami Brązowymi Lub Zupełnie Odjechany Efekt - Czarnymi Pasemkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
witam kolejny raz, a dlatego ze mam zamiar kolejny raz zmienic fryz, od poprzedniego czasu troche zmienialam kolor i ksztalat fryzury ale jednak powrucilam do blondu jasnego bo mam bladą cere i w takim kolorzem mi najlepiej, kazdy tak mowi i ja tez lepiej sie czuje, na zdj. nie wyglada fajnie bo sa robione pod swiatło i telefonem, moze dlatego.no ale powroce do tematu stwierdzilam ze chyba znowu chcialabym zmienic fryzure i chcialam was zapytac co mi zaproponujecie i jakie jest wasze zdanie na temat fryzur które bardzo mi sie podobaja i sa w tym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=sarah+connor http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=sarah+connor tylko myslałam o tych bocznych i z tyłu włoskach zeby zostawic troszke dłuższe. Prosze doradzcie czy byloby mi dobrze w takich, czy pasuja do mnie (mam bardzo ale to bardzo geste włosy i sztywne wiec obawiam sie ze bede miala problem troszke z ukladaniem) co myślicie? a moze macie inne podobne pomysły, prosze o zdjecia, a jesli ktoras z was moglaby dopasowac moja twarz do zdjecia ktoregos to poprosze a to moje zdjecia:
![]() ![]() Edytowane przez anusia.d7 Czas edycji: 2009-12-29 o 12:25 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja bym dodala fajne brazowe pasemka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Popieram. Pasemka byly by idealne (jesli chcesz pozostac przy jasnym bladzie). Takie jasny brazik, ewentualnie ciemny blond. Ozywiloby to Twoja fryurke. A co do fryzur ktore Ci sie podobaja, to sa one dosc odwazne i przede wszystkim odslaniaja twarz. Najlepiej byloby, gdyby ktos dopasowal Ci je na komputerze. Ja niestety na tym, na ktorym obecnie siedze nie mam tego programu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.