|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zestaw witamin, a tradzik!
Witam,
Mam pytanie, czy branie witamin w postaci tabletek moze nasilic tradzik? Od jakiegos czasu biore Vitaral i niewiem czy moze miec to niekorzystny wplyw na stan mojej skory? Moze jednak lepiej na wszelki wypadek odstawic? Sklad Vitaralu: Witamina A 4000 j.m., Witamina D3 400 j.m., Witamina B1 1mg, WitaminaB2 2mg, Witamina B6 0,125mg, Witamina B12 1µg, Witamina C 30mg,Witamina E 0,25mg, Witamina PP 10mg, Pantotenian wapnia 1mg, Kwasfoliowy 0,2mg, Rutina 5mg, Wapń 59mg, Żelazo 6,15mg, Fosfor 45,5mg,Mangan 0,33mg, Magnez 0,12mg, Fluor 0,166mg, Potas 0,138mg, Cynk 17µg,Jod 50µg, Molibden 2,7µg, Miedź 0,6µg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zestaw witamin, a tradzik!
Tabketki Vitaral zawieraja bardzo male ilosci witamin wiec to raczej nie od tego cera moze sie pogorszyc. Ale czasami branie tabletek jakichkolwiek nawet witamin moze powodowac szarawy odcien cery no a u niektorych rzeczywiscie moze zle wplywac.Ja biore codziennie swoj wlasny zestaw witamin. cera mi sie poprawila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw witamin, a tradzik!
musisz zwrócic uwage zeby nie zawierały jodu - zwiekszyc mogą wypyp, czy wit pp ktora nei jest polecana przy naczynkach , trądziku rówowatym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.