|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() METAMORFOZA dla mnie!!!
Prosze Was o radę , co zrobic ze swoim wyglądem...
Czuję się jak szara myszka i tak wyglądam. Kompletnie nie wiem ,jak się malować i w co ubierać, żeby wyglądac najkorzystniej. Nie ukrywam ,że bardzo zalezy mi na tej zmianie, bo po prostu zmianiam środowisko, szkołę...i chciałabym się zmienić..wydorośleć. Moim największym problemem sa włosy i oczy, które wydają mi się zupełnie bezkształtne i jedno oko jest większe niż drugie. Czy mogłabym zasięgnąć Waszych rad kochane Wizażanki? Załączam kilka zdjęć, bez makijażu i 1 z makijażem - studniówkowe ( na którym wyglądam bądź co bądź fatalnie ![]() chetnie wysłucham wszystkich uwag ![]() Wklejam równiez moje odpowiedzi na test kolorystyczny ![]() 1. Jak się opalasz - szybko, wystarczy mi 1 dzięn żeby się ładnie opalić na brzoskwiniowo. 2. Kolor oczu - ciemne, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, kolor dziwny... piwno-niebieski ze złotymi plamkami. Brwi mam jaśniejsze niż naturalne włosy, ale oczy mają ciemna oprawę. 3. Piegi - nie mam, mam tylko kilka jasnobrazowych pieprzyków. 4. Cera - raczej jakaś taka szarawa, jasna , rumienię się na różowo. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, mysi brąz. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) ciepły różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Mama mi mówi, że niekorzystnie wyglądam w niebieskim i granatowym, natomiast najładniej w czerwonym. Osobiście dorze czuje się w pastelowych i ciepłych barwach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
i dalsza część zdjęć...
macie jakieś pomysły? Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-09-15 o 07:40 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: METAMORFOZA dla mnie!!!
Mi się wydaje, żeś wiosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jesteś zimą .typową na 100% zimą.tak naprawde tylko zimie można wszystko...jak widać na zdjęciach we wszystkich kolorach ubrań ci ładnie nie masz żadnych "mankamentów" typu opadające powieki itp.masz wyrażne rysy twarzy ,wiec mozesz stosowac wszystkie"żywe"kolory ale z umiarem lekko"przydymione"pozdraw iam
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie zjecie 2 i chyba ze studniowki tak podejrzewam wygladasz tam ladnie i mysle ze tam z makijazem bym nic nie cudowala co do wlosow to mzoena troche skrocic i stawialabym na proste i troche wycieniowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja uważam,że jesteś bardzo łądną dziewczyną która jak ładny obraz nabierze wyrazu,gdy oprawi się go w ramę.I Ty również potrzebujesz takiej ,,ramy''.
Sądzę,że powinnaś coś zrobić z włoskami,wycieniować, zrobić grzywkę.Żebyś nie musiała związywać włosów, tylko cały czas mieć jakąś wyrazistą fryzurkę.Ładnie Ci w ciemnych włoskach,(tylko nie czarne) zdecydowany raczej chłodny brąz.Do tego zawsze pomalowane oczka,podkreślać je kredką+cieniem i tuszem.Zeby Twoje oczy były wyraziste,a jeśli chodzi o jakąś asymetrę oczu,zawsze można przykombinować z makijażem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za rady, dostosuje się, a jak już coś wyraźnie pokombinuje , to pokaże się Wam na WIZAŻU
macie jeszcze jakies pomysły??? ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-09-15 o 07:40 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej! a ja Cie widze w ubraniach w kolorze oliwkowym, brązowym jak koleżanka wyżej napisala,w pomarańczowym - wszystkie kolory wojskowego typu. Byle nie czarne,co do koloru włosów jest bardzo ładny i nic bym w nim nie zmieniala - jedyne co możnaby zrobic, to wynieniowalabym wlosy i zrobila grzywke prostą lub na bok. Buźke masz ładną więc zero tapety jedynie delikatnie można podkreślić oczy tuszem + beżowy, brązowy cień i blyszczyk do ust. Moim zdaniem nic wiecej nie trzeba
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie tak o kolory: ladnie wygladasz i w pastelach i w czerwonym. Ten caly podzial na 4 pory roku jest bardzo sztuczny, co powie ci kazdy naprawde profesionaly stylista. Wiekszosc osob nie miesci sie w parametrach tylko jednego sezonu. Nos kolory w ktorych czujesz sie dobrze (ty, a nie mama): wtedy bedziesz wygladac pewniejsza siebie i bardziej pogodna, a to korzystnie wplywa na urode. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja proponuje grzywkę. Lekko asymetryczną i krótką.
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
świetnie wyglądasz w wyrazistych kolorach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Rozpuść włosy, napusz je
![]() ![]() ![]() Oczka są piękne bo duże i brązowe - wyrównasz ich kształt obrysowujac je i cieniując - technika to hyba pasuje ta załączona ![]() Makijaż - podkreślajacy czy, delikatny, i mozesz sobie pozwolić na czerwone usta ![]() a makijaż stuniówkowy nie jest zły! wręcz przeciwnie, mam wrażenie ze dodaje uroku ![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Może się mylę,ale wydaje mi się,że bardzo ładnie było by ci w lekko falistych włosach,opcjonalnie - grube loki. Kolor - średni brąz,do ciemnego.Masz duże oczy i ciemną oprawę,wygladałabyś bardzo romantycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.