|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Woda toaletowa Davidoff - Good Life, pytanie.
Witam,
Ostatnio skonczyly mi sie perfumy, szukalem czegos dla siebie ale brakowalo mi pomyslu... ; ) Bedac u brata, sprawdzilem co On ma [moze by mi cos podpasowalo i juz bym sie jakos naprowadzil co do zakupow ; )] Pokazal mi wode Davidoff - Good Life, okazalo sie, ze kupil ja sobie [125ml] zaplacil sporo szmalu i ostatecznie nie sprawdzil, ze nie sa to "psikane" perfumy, wyszedl ze sklepu i zobaczyl to dopiero w domu : ) a, ze do tego sklepu mial jakies 100km, darowal sobie zwroty czy cokolwiek w tym stylu : ) Dzsiaj gdy powiedzialem mu, ze mi sie podobaja : ) bo to co ostatnio obwachalem bylo tak slodkie, ze bardziej mi pasowalo do kobiet niz do mnie : D poprostu mi je oddal : )) I mam takie pytanie: Czy mozna je zaaplikowac do jakiegos atomizera [chyba to sluzy do rozpylania ; )] tak zeby sluzyly jako psikana woda toaletowa : ) bo szczerze mowiac nie wiem czym to sie rozni [niby woda ma mniej intensywny zapach..] ale wolalbym je w "psikanej" postaci, wydaje mi sie, ze tak sie lepiej rozprowadzaja i mniej sie ich wylewa bo tak wiekszosc zostaje na lapie... I jak sie ma sprawa, ciuchow? Niby takie rzeczy sie uzywa tylko na skore, ale czasami mozna gdzies co nie co psikanac dla zapachu ; ) Czy taka woda moze cos zrobic z ubraniami, odbarwic je itp.? I jak z tym psikaniem, moge je przelac do jakiegos atomizera? Serdeczne Dzieki za pomoc, Pozdro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Woda toaletowa Davidoff - Good Life, pytanie..
łuuuuuuppssss to jest woda po goleniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nawet jak jest to woda po goleniu, możesz przelac do zastępczego atomizerka i używac jak wody toaletowej, szczerze nie polecam ci używania do tego do czego jest przeznaczona
![]() Będzie napewno mniej trwałe niż woda toaletowa, ale jak masz wielki flakon, możesz się nim "zlewać", tylko uważaj aby nie poplamić ubrań ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wielkie Dzieki za pomoc : ) Czyli jak to jest z psikaniem po ubraniach? Mozna czy nie : )?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To zależy od materiału..Wełniany sweter moze nie ucierpi .Cienka biała koszula prawdopodobnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja bym używał jako mgiełki do ciała, czyli "ostro się zlewał"
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam za pomoc
![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Woda może byc używana jak toaletowa, ma fajny zapach ( mój syn uzywa
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak bede robil, dziekuje za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.