|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jakie kolory? Prosze o poradę
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oto zdjęcia:
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie kolory? Prosze o poradę
Kolorem oczu nie martw się
![]() ![]() Według mnie jestes zimą ![]() ![]() A co do makijażu to używaj pomadki i blyszczyki w intesynych rozach i czerwieniach, cieniew kolorach: śliwka, fioler, roz, szary, ewentualnie srebrny; możesz przypudrowac delikatnie policzki różem; bardzo jasny podklad podkreslajacy wrecz porcelanowa cere doda wdzięku. Załączam też link to wątku o jasnej cerze ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczy bardzo piękne, jak dla mnie to czysty niebieski, może z lekką domieszką zieleni, wyglądasz na klasyczną zimę, piękna cera.
Osobiście widzę Cię w pastelach, wydaje mi się, że taka ciemna czerwień, czy czarny przytłacza Twoją urodę... Jestem początkującą wiżanką nie znam się za specjalnie, ale ja bym poleciła ciepłe brązy, pistacje, biel, wstawki turkusu i zieleni (jasnej). Co do cieni ja widzę Cię w zimnych, perłowych odcieniach, na pewno nie w ciepłych typu brąz, złoto.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]()
Za komplementy b. dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Neutralny jest kolor zbliżony do odcienia skóry na powiece i pod łukiem brwiowym, wtedy tylko rozświetla oko.
No a co do tych filtrów, to filtry są po to, by chronić skórę, a nie blokować ją przed opaleniem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.