|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Alias-Agentka o stu twarzach
Hej wizazanki !!!!
czy sa tu jakies fanki serialu Alias ???? Mam nadzieje, ze tak. Jestem wielka fanka tego serialu, uwielbiam intryge i aktorow, uwazam ze jest swietnie zrobiony. Widzialam juz wszytskie 5 sezonow, i uwazam calosc za bardzo udana. Napiszcie o waszych odczuciach ? Podoba sie wam ? Co myslicie o zakonczeniu ? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Alias-Agentka o stu twarzach
Widze, ze zainteresowania brak moim watkiem (
![]() Mam jednak nadzieje, ze jacys fani watek ten znajda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej
![]() nie wiem ile sezonów wyświetlono, ale serial jest juz od dawna. ogólnie serial ok. Oglądam jak nie ma nic ciekawszego, bo moim zdaniem jest troche sztuczny i przerysowany. Może dlatego, ze lubie filmy na faktach, bardziej prawdziwe niż "niezniszczalna" agentka. Obsada jest w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za info. Ja tez sama sobie sie dziwilam, ze spodobal mi sie tego rodzaju film, bo noamlnie takich filmow tez nie lubie, ale ten jakos mnie uwiodl, jest taki pelen zawrotow akcji. Poza tym jak tu nie ulec urokowi agenta Maichel'a Vaungh'a....czy nawet agentki Bristow....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.