|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Eris Beauty Care - opinie
Seria ta niedawno pojawiła się w sklepach. W KWC są tylko 2 żele do mycia buźki, a mnie interesują też inne produkty.
Miałyście? Polecacie? Odradzacie? Dla tych, co chcą się zapoznać z serią podaję link do sklepu Eris: http://www.sklep.eris.pl/seria.php?id=24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eris Beauty Care - opinie
Cytat:
![]() Akurat ten żel mnie najbardziej interesi, ale powiedzmy, że poczekam, bo od jutra jest promocja w Rossmannie na serię do cery tłustej i mieszanej Lirene, więc kupię tamten żel. Zastanawiałam się w sumie pomiędzy nimi dwoma, ale tamten już sprawdzony, więc na razie kupię jego, a z tym poczekam na więcej opini. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja od 3 tygodni myję gębulę jedwabiście kremowym żelem do mycia twarzy i jestem bardzo zadowolona.
Polecam ![]() Dodam, że mam wrażliwą i suchą skórę ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Podkład bardzo dobrze, dowodem jest czysty wacik, albo nieiwele przybrudzony z tonicem, zresztą tez tej serii
![]() ![]() ![]() ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale specjalnie dla Ciebie zaraz wypróbuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bieganko mówisz? To nie dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki a wkleiłybyście składy tych żeli? Przynajmniej 5-7 pierwszych składników ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Już się robi
![]() Aqua Glycerin Coco-Glucoside Cocamidopropyl Betaine Betaine Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Triethanolamine Disodium EDTA Ethylhexyl Methoxycinnamate PPG-26-Buteth-26 Butyl Methoxydibenzoylmethane Ethoxydiglycol Ethylhexyl Salicylate PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Propylene Glycol Benzyl Alcohol Linden (Tilia Cordata) Extract Methylparaben Methylchloroisothiasolino ne Methylisothiasolinone Parfum Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Linalool Cl 42090 Cl 60730 Ufff, strasznie długa ta lista ![]() Wrażenia po pierwszym użyciu: teraz mam buźkę lekko podrażnioną brevoxylem ale żadnego pieczenia nie czułam, żel jest delikatny, naprawdę dobrze zmywa-co mnie mile zaskoczyło. Kojące właściwości tez chyba jakieś ma (choć może to sprawa zapachu) bo czuje taką "świeżość poranka" ![]() ![]() Kiedy na rolki? Dobre pytanie ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzięki rzyrafko
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nastepne kuszenie
![]() w piatek biegne do Rossmanna i cos mi sie wydaje,ze stane sie bankrutem. Korci mnie jeszcze balsam odzywczy Lirene http://www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=710 A z serii Beauty Care najbardziej mnie tonik interesi,chociaz nie powiem bo ten zel kojacy tez arcyciekawie brzmi.
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
rzyrafka, dzięki za opis, nie powiem kuszący
![]() A na rolki po niedzieli jak najbardziej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie wiem, od której, bo rok temu zrobili zupełnie inaczej niż w poprzednich latach. Tych, na których byłam przynajmniej. I nie mam pojęcia, z której strony będzie scena tym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
obecnie w promocji w rossmanie jest tonik i mleczko Beauty Care za 8,99zł.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
chyba kupię sobie go jutro jako dopełnienie kremo-żelu na dzień i kremu na noc z tej firmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.