|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krwiak na białku oka po kontakcie z kwasem
Dziewczyny czy któraś coś takiego miała, czy to samoistnie zniknie? - nie boli wcale, ale wyglada nie za ciekawie :/ -taka czerwona kropka na białku oka... Byłam u lekarza powiedział, że zniknie tyle że to taki lekarz który jak cos sie nie nadaje na stół operacyjny to nie widzi problemu:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krwiak na białku oka po kontakcie z kwasem
niestety tak też kiedyś miałam, zniknęło po pewnym czasie, a nakładasz kwasy na okolice oczu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
La loba, mogę tylko odpowiedzieć Ci na własnym przykładzie - ostatnio zakropiłam sobie oko nightpeelem (dosłownie)- przez chwilę bałam się, że oślepne, wydawało mi się że tęczówka zmieniła kolor, masakra... a teraz po tym wypadku nie ma ani śladu (odpukać) więc i z Tobą powinno być wszystko ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no trzymamy kciuki zeby było szystko ok!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja jakis czas temu zatarłam oko olejkiem rycynowym- zachciało sie pieknych rzęs. Noszę szkła kontaktowe i niemądra zamiast je zdjąć nosiłam dalej. Oczko było coraz bardziej czerwone, a rogówka jakby powiększała swoją objętość.Wystraszyłam sie i poszlam do okulistki.Tydzien bez soczewek, kropelki i juz znowu mam sliczne oczko
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.