|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak to stracić?
od miesiąca regularnie i dość intensywnie ćwiczę. Pięknie schodzą mi cm w udach, talii, biodrach, kształty nabierają takiego wyglądu jak chcę. Ale... jest mały problem - z tyłu nad pośladkami nie chce mi się tracić. Z boczków schodzi, brzuszek schodzi, ale tylna część boczków (bo nie wie jak to nazwać) nie chce się tracić (no może minimalnie, ale w porównaniu do reszty nie jest to motywujące).
Czy mogłybyście mi coś doradzić? może więcej ćwiczeń na pośladki? Jakie? Mój trening składa się z kilkuminutowego rozciągania, tych ćwiczeń na brzuszek: http://pl.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc , treningu na nogi DJ Wallis, podłogowych ćwiczeń na boczki (typu podnoszenie nóg) i innych, jakie znalazłam w necie. Trenuję 4-5 razy w tygodniu. Całość zajmuje od godziny do dwóch. proszę o radę. pozdrawiam.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak to stracić?
trening jest za długi
zacznij normalny trening siłowy z obciążenuiem, bo takie kiwanie nogami nie ma wielkiego sensu dodaj aeroby/hiit
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale ja stosuje obciążenia, a te ćwiczenia dają mi dużo, tylko nie na to jedno miejsce.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no to ćwicz dalej, jak spalisz resztę tłuszczu na innych częściach ciała to ten też ruszy, tylko trzeba czasu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.