|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Macie takie zdjęcie??
Poszukuje zdjęcia takiej fryzury: brązowe włosy (gdzieś do ramion), z grzywką, mocno wycieniowane-wręcz "na małpę", proste a do tego bląd pasemka, ale nie takie pionowe od skóry tylko takie poziome (??) porozrzucane na chybił trafił na włosach. Uhh zamotałam, nie? Ciężko to wytłumaczyć dlatego potrzebuje zdjęcia, bo fryzjerka prędzej zapoci się niż to zrozumie.
I mam jeszcze jedno nawe WAŻNIEJSZE od tego zdjęcia pytanie. Nie mam zupełnie prostych włosów, tylko wywijające się na końcach. Myślałam o prostowaniu ale jesienna plucha i tak te końce mi podkręci. Czy taka fryzura miałaby sens na takich włosach?
Inność rodzi złość... Edytowane przez g.paula Czas edycji: 2006-09-16 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Macie takie zdjęcie??
To przynajmniej powiedzcie czy fryzura "na małpę" jest możliwa przy włosach wywijających się na końcach w jesienną pogodę
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znalazłam na wizażu coś takiego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...owanie+w%B3osy zdjęcie "monika_net" 10 post zdjęcie nr 2 nie jest idealna jak opisywałaś,ale może troche podobna?napisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No niestety, to nie o to mi chodziło. Brązowe włosy a bląd pasemka poziome to gdzieś z 3, 4 na całej głowie długości ok. 5cm a wysokości z 2-3 cm.
Ale na prawde mam wielką prośbę. Bo wytłumaczyć to jakoś wytłumacze fryzjerce mam tylko pytanie: Czy fryzura na małpę ma w ogóle sens na włosach wykręcających się na końcach bez prostowania i z tymi pasemkami?? Prosze to na prawde ważne!
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos takiego może?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Coraz bliżej, coraz bliżej
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
chodzi Ci aby pasemka układały się w poziomej linii ? Mniej więcej jak na tej grzywce? zxz.jpg
btw. fryzura na małpę wygląda tak ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.