|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dreamlife Bliss(50%)wzamian za Incandessence/Far Away
Chętnie wymienię EDP Avon Dreamlife Bliss-zużyte w stopniu 50-55% za Incandessence lub Far away Avonu zuzytmi w tym samym stopinu.Nie posiadam kartonika,perfumki kupiłam w kwietniu,uzywałam ich sporadycznie,a raczej "na siłę" bo zapach mi nie odpowiada-dosyć słodki,kwiatowo-owocowy,ciepły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Chętnie pozbędę sie również:
1.płynnego talku do stóp ORIFLAME-myśle że jest go około 40% z 50ml 2.podkładu kryjącego LIRENE dr.ireny eris kolor ![]() 3.nawilzającej odżywki pod prysznic SKIN So Soft AVON- jest około polowy z 250 ml 4. lakieru do poaznokci SENSIQE w koloże beżowo-różowym(cielisty kolorek)-ok.50%,ale nie jest zaschnięty,ani zbyt gęsty-jeszcze posluży 5.pomadki VIVID ORIFLAME kolor: mother of pearl- perłowa biel,jest 2 cm-bardzo dużo,w stanie bardzo dobrym z plusem ![]() 6.podkladu w kompakcie AVENE COUVRANCE w kolorze Tawny( ciemny beż),ktory dostałam w prezencie,ale to nie mój kolor i tylko parę razy go użyłam-tylko data ważności mija we wrześniu....ale moze ktos sie skusi ![]() 7.mam jeszcze prbeczki floss lek do skóry z problemami naczynkowymi,kremu wybielającego przebarwienia: próbka SORAYa lifting make up oraz podexine VICHY antyperspirant do stóp W zamian szukam jak wyżej pisałam perfumek z AVONU( incandessence,far away,celebre ice,love blush,extraordinary,littl e black dress,surrender for her) kremu do ciała love blush( moze byc nawet resztka) kremu do twarzy antybakteryjnego(np.norma derm- mogą być saszetki) balsamu do ciała ( moze być naturals waniliowy,migdałowy lub z AA OCEANIC jogurtowy) Liczę na to,że ktoś "przygarnie" te moje kosmetyki,bo ich nie używam a nie chcę ich wyrzucać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dreamlife Bliss(50%)wzamian za Incandessence/Far Away
Zajrzyj do mnie!
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dreamlife Bliss(50%)wzamian za Incandessence/Far Away
Zajrzyj do mnie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.