|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki krój spodni do chudych nog i szerokich bioder?
Pomózcie mi!! Mam problem nie moge dopasowac do siebie spodni poniewaz mam szerokie biodra i chude nogi. Nie wiem jakie spodnie mi bardziej pasuja czy szerokie nogawki i obcisle na biodrach ,czy waskie nogawki i obcisle na biodrach. Czy szersze nogawki wygladaja ladnie na chudych nogach? Moge jeszcze dopsac ze mam 160 cm wzrostu.
Proszę Was o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki krój spodni do chudych nog i szerokich bioder?
z mojego doświadczenia wynika że najlepsze są nogawki proste (ale nie takie mega_wąskie), ewentualnie troszkę rozszerzane na dole
w nich nie uwypukla się "dysproporcja" między ciałkiem ud a brakiem ciałka łydek ![]() ale może się okazać że inne fasony też pasują, zwłaszcza gdy dojdą wysokie obcasy.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
We wrześniowym Avanti są porady, jak dobierać spodnie do sylwetki.
Z tego co tam piszą, to powinnaś Dorotko nosić fasony z rozszerzaną u dołu nogawką, co podobno zrównoważy szerokie biodra. Nogawki powinny być bardzo długie, przykrywające buty. Dobre też będą dla Ciebie fasony z obniżonymi kieszeniami, natomiast powinnaś unikać kieszeni z wzorami i haftami, bo to optycznie poszerza biodra.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się z Gosikiem
również mam baardzo szczupłe nogi(dokł to łydki)a szerokie bioderka i najlepiej wyglądam w kupionych w crossie jeansach jakby pół-biodrówkach(na takie szerokie bioderka biodrowki mega-niskie to nienajlepszy pomysł i trudno z rozmiarem ![]() jakos sie tak układają że wydają się szersze przy kostkach ale to bardzo dobrze wygląda ![]() a wzrostu jestem podobnego ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje wam za rady,napewno z nich skorzystam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.