|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
okulary "przyszłości"
hej!
mam pilne pytanie. otóż z jakiś miesiąc temu widziałam chyba na tvnie reklame okularów. były to okulary dla DOBRZE widzących osób,mówili coś o tym,że takie okulary nosi się codziennie po to,żeby zniwelować promienie UV (nie były to okulary przeciwsłoneczne). mówili coś o tym,że są to okulary "przyszłości",tzn.że kiedyś wszyscy będą takie nosić. wyglądają jak zwykłe okulary. wiecie może jakiej firmy są takie okulary? pozdrawiam Edytowane przez unmaterial_girl Czas edycji: 2006-09-17 o 19:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: okulary "przyszłości"
Szczerze mowiac pierwszy raz o tym słyszę. Ciekawe dlaczego niby wszyscy będa takie nosic
Zna ktos tu moze odpowiedz?EDIT: ,,Tak mogą wyglądać okulary w przyszłości. Dzięki wyświetlaczom wmontowanym w szkła możliwe będzie przeglądanie stron, odczytywanie poczty elektronicznej, a nawet oglądanie filmów. Za myszkę posłuży gałka oczna, której ruchy będą odczytywane przez specjalne skanery. Aby wybrać dany element wystarczy skupić na nim wzrok,, ŹRÓDŁO : http://news.redfish.org.pl/okulary-z-przyszlosci Wyobraźnia ponosi ![]() Wiem , że nie o to chodzi , ale własnie cos takiego znalazłam |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
heh,no nie o to
nie wiem czy coś takiego ktoś znajdzie ale może słyszałyście o okularach przeciwsłonecznych,ale o jasnych szkłach? chodzi o takie lekko przeciwsłoneczne |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Szukałam i nie mogę narazie znaleźć
dam znać jak znajde
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Zna ktos tu moze odpowiedz?
dam znać jak znajde