|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy i kosmetyki na wymianę :-)
Witaj
Znalazłam u Ciebie CliniQue - pore minimizer nr 01 naturel clair, najjaśniejszy- korektor kamuflujący pory i matujący skóre, do wszystkich typów skóry, w tubce i pudełku, użyty ze 2 razy, ok.15 ml * rouge a levres absolu creme nr 353 - rosy cosy - naturalny kolor oraz nr 520 - rose fetiche tendresse http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3134 E.Lauder - pure color 321- crystal ecru http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=789 Na wymianę za którąś z tych rzeczy mam GUERLAIN-TERRACOTA-GLOSS &SHINE-błyszczyk w kolorze starego złota-pozostało ok.80% cień clinique blue lagoon-nowiutki Ew.1/3 podkładu IsaDora Hydralight antique beige ( Ładny, niezbyt ciemny, lecz też nie całkiem jasny beż) ![]() Może coś Ci przypasuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
Escada Rokin'Rio - edt w kartoniku , prawie całe 30 ml. Z perfum mam: - Kenzo l'eau par (z 50ml pozostało troche wiecej niż połowę) - Coty Adidas Fruity Rythm woman (więcej niż 3/4 z 50ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
A z czego moge wybierac, bo czy to moge- odlewke tego zapachu "filmowego" + plyn do kapieli Aquolina Albo sama zaproponuj co bym mogla zapachowego malutkiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.