|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
co włożyc na głowe po umyciu?
moje zapytanie brzmi: co powinno wkladac sie na wlosy tuz po umyciu zeby nie przedobrzyc????
ja np stosuje raz lub dwa razy w tygodniu w tygodniu maseczke a czy po niej mam jeszcze cos wlozyc bez splukiwania?????? jak nie wkladam maseczki to odzywke - roznie z tym raz ze spokiwaniem raz bez oprocz tego uzywam rozych mleczek do wlosow, jedwabiu zadnych pianek, lakierow ale czy po maseczce mam jeszcze wkladac cos bez splukiwania???? nie chce przedobrzyc a ostatnio moje wlosy tak od polowy przesuszyly sie....a u nasady sie przetłuszczaja. włosy mam za ramiona, dlugie, proste, szopowate grube, wycioniowanemyje codziennie lub co drugi dzien licze na jakies porady
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co włożyc na głowe po umyciu?
Ja używam maseczki z MAtrix do włosów farbowanych
Trzymam chwile i spłukuje, a potem juz nic nie daje Uważam,że wystarczy jeden dobry kosmetyk Skoro dajesz jedną odżywkę to wiecej nie potrzeba
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, tez uzywam maski Matrix Color Smart-do farbowanych i zniszczonych, trzymam około 5 minut, spłukuję i juz na to nic. kosmetyk jest na tyle dobry, że nie trzeba nic więcej. Dlatego popieram Ninedin, wydaje mi się, że jeden dobry kosmetyk wystarczy. Dodatkowow nalezy uważać, żeby nie obciązyc włosa, jesli włosy są słabe, cienkie to kombinacja- odzywka do spłukiwania + odżywka bez, moze je zbytnio obciążyć.
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak włoski nie są bardzo zniszczone,to po każdym myciu odżywka,jakaś lekka,raz w tygodniu silniejsza maska-sama wystarczy,nie trzeba już nakładać odżywki bez spłukiwania na to.
Natomiast jak włosy są mocno zniszczone,to maske można pewnie częściej nakładać. Serum,mleczka i spraye-to może być po każdym myciu. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Witam
W pielęgnacji włosów powienien wystarczyć dobry szampon i porządna odżywka bądz maska to tyle,ale zapewne więksośc z nas lubi chomikować i ja również to zawsze się uzbiera tych kosmetykow do włosów,które nie są aż tak potrzebne ale taka jest chyba natura kobiet Pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za wszystkie rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

grube, wycioniowane

Trzymam chwile i spłukuje, a potem juz nic nie daje