|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Super Ciuszki W Super Stanie!!!
Mam wam do zapropowania wie piekne marynarki firmy NEW YORKER:
-zgni³o zielona w kratke piekna niestety zama³a na mnie za³ozona a raczej porzymie¿ona tylko raz w idealnym stanie roz.36 -w kratje szro rózowo turkusowa roz.38 równiez za³ozona tylko raz idealny stan niestety nie mam obecnie aparatu cyfrowego w domu i nie moge zrobic zdjec ale jezeli ktos jest zainteresowany i jest z warszawy jestem w stanie umówic sie gdzies na miescie i pokazac te ubranka jestesm otwarta na wszelkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Super Ciuszki W Super Stanie!!!
hmm chcialabym zobaczyc te zgnilo zielona ale mieszkam daleko od stolicy. Moze moglabys poszukac na stronie new yorkera zdjecia tej marynareczki oczywiscie jesli jest z nowej kolekcji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mam wam do zapropowania wie piekne marynarki firmy NEW YORKER:
-zgni³o zielona w kratke piekna niestety zama³a na mnie za³ozona a raczej porzymie¿ona tylko raz w idealnym stanie roz.36 nie jestem z warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mo¿e u mnie cos Ciê zainteresuje ? Jakby co jestem z Warszawy ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nie jestem z W-wy ale interesuje mnie druga marynarka. Znajdziesz co¶ u mnie? Mo¿e nawet zamieniê siê w ciemno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wiesz co postaram sie skombinowac aparat i jak najszybciej umiescic zdjecie tak chyba bedzie najlepiej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hej, ja te¿ chcia³abym zobaczyc fotki tych spodni na kant czarnych 36 najlepiej odrazu z wymiarami, te biale spodnie US ARMY s± to dzwony i sa to biodrowki moge miec fotke na mnie jezeli mnie sie TWOJE spodnie spodobaja to bede chetna na wymiane, tylko czy Twoje spodnie to biodrówki? prosze o odpisanie u mnie w w±tku
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a mog³aby¶ zrobiæ fotkê pierwszej telefonem i przes³aæ jako mms??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.