|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Odp. fryzjerki na zadane jej przezemnie pytanie.PRAWDA?
Więc postanowiłam pojść do salonu fryzjerskiego i się spytać czy dało by się jakoś zamalować pasemka,albo wogle coś innego zrobić,aby niie zmywały się szybciej niż farba z pozostałych nie rozjaśnianych włosów.Odpowiedziała mi,że nic sie nieda z tym zrobić
tylko czekać aż odrosną i ściąć.Czy to prawda?;/ czy może da sie coś zrobić bo nie mogę znieść już tych pasemek Jak da się coś zrobić to ile to ok. by kosztowało?
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp. fryzjerki na zadane jej przezemnie pytanie.PRAWDA?
Rozjaśniane włosy mają to do siebie, że gorzej utrzymują farbę, niż reszta włosów. Nie wiem, czy dałoby się coś zrobić, aby temu zapobiec,więc może fryzjerka miała rację.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
da sie zorbic da sie zamalowac blond pasemka ja tak zorbilam majac rozjasniane włosy , pokrylam ja farba w kolorze moich odrostow owszem farba zeszla poparu myciach ale znow nalozylam farbe i trzyma sie do dzis , owszem wlosy w miejscach gdzie sa pasemka a raczej gdzie byly jasniejsze ale to pewnie jelsi dałabym znowu farbe na wlosy to by sie juz nie odznaczaly.
Niestety jestem taka osoba ze po roku znow wrócilam do blondu pozdrawiam
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
heh :P bo byłam u drugiej fryzjerki ale w lepszym salonie i powiedziała mi że nałożyła by mi mocniejszą jakąś farbe i dłużej by trzymało
bo ja słyszałam o pigmentacji ale żadna fryzjerka mi o tym nie wspomniała
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
UPS ... dubel
... już sobie poradziłam .... przepraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

tylko czekać aż odrosną i ściąć.Czy to prawda?;/ czy może da sie coś zrobić bo nie mogę znieść już tych pasemek
Jak da się coś zrobić to ile to ok. by kosztowało?

pozdrawiam