|
|||||||
| Notka |
|
| Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
szafeczka espejo
a więc moja szafeczka nie jest idealna ale i tak mi się podoba
nie dawno zaczęłam przygode z decoupage. właściwie to nie wydałam za dużo kasy na wszystkie produkty, a właściwie wogóle nie wydałam. farby miałam z malowania pokoju, akrylowe i inne. kleju do deco nie mam. aż głupio się przyznać ale nie miałam kasy. więc używam białka od jajek.serwetki moja mama miała chociaż ostatnio kupiłam sobie parę kompletów. a lakier wzięłam jakiś z garażu od taty. szfeczka nie jest jeszcze polakierowana wzięłam ją ze strychu wisiała kiedyś w kuchni.szkoda że nie mam zdjęć przed. a tak wogóle moi rodzice nie widzieli jeszcze co zrobiłam z szafką bo robiłam to pod strychem. chcę im pokazać jak skończę. mam nadzieję że mnie nie zabiją.a tak wogóle te zacieki czy jak to nazwać co są przy serwetce znikną tylko białko jeszcze nie wyschło
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szafeczka espejo
Hmmm krzywo troszeczkę, ale jak na debiut to świetnie
ja też zacżęłam od szafeczek dlatego masz u mnie 5+
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
wiem że krzywo
ale i tak się bardzo cieszę z tej szafeczki bałam się żę wjdzie gorzej...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
to,że krzywo nie przeszkadza, przecież to rekodzieło.Gratulacje za odwagę, na dużych przedmiotach łatwo się nie robi się łatwo.GRATKI jeszcze raz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

nie dawno zaczęłam przygode z decoupage. właściwie to nie wydałam za dużo kasy na wszystkie produkty, a właściwie wogóle nie wydałam. farby miałam z malowania pokoju, akrylowe i inne. kleju do deco nie mam. aż głupio się przyznać
ale nie miałam kasy. więc używam białka od jajek.serwetki moja mama miała chociaż ostatnio kupiłam sobie parę kompletów. a lakier wzięłam jakiś z garażu od taty. szfeczka nie jest jeszcze polakierowana
wzięłam ją ze strychu wisiała kiedyś w kuchni.szkoda że nie mam zdjęć przed. a tak wogóle moi rodzice nie widzieli jeszcze co zrobiłam z szafką bo robiłam to pod strychem. chcę im pokazać jak skończę. mam nadzieję że mnie nie zabiją.

ja też zacżęłam od szafeczek