|
|||||||
| Notka |
|
| Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Francji pomóżcie (nie jest to praca domowa ;) )
Niestety nie znam jezyka francuskiego, a potrzebuję odnaleźć pewnego przedstawiciela handlowego.
Na stronie ponizej http://sensas-sa.com/sensassa/?menu=representant wybieramy Francję a nastepnie ciemno -pomarańczowy obszar graniczacy z Belgią ![]() Wyswietla sie imię i nazwisko przedstawiciela Marc Dealude. Jest tam jedynie adres, nie ma żadnego telefonu ani jakichkolwiek namiarów. Próbowałam juz szukać przez google wpisujac nazwisko adres, ale wyswietlaja sie tylko strony po francusku, odnośnie jego osiagnięć. Jesli mogłybyście sprawdzic w francuskiej "ksiażce telefonicznej firm" lub "panoramie firm" zajmie to wam chwilke a ja bede niezmiennie wdzieczna. Dla ułatwienia podam iż jest to Firma Sensas zajmujaca sie produkcja zanęt do ryb i róznychakcesorii dla wędkarzy. Naprawe bęe baaaaardzo wdzieczna. Z góry dziękuję za pomoc
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny z Francji pomóżcie (nie jest to praca domowa ;) )
Z Francji nie jestem, ale spróbuję Ci pomóc. W książce telefonicznej namiarów na tego pana nie znalazłam. Jedynie namiary na firmę. Jego nazwisko pojawia się na stronach związanych z transportem wodnym, żeglugą. Na tej stronie http://www.opvn.be/who_is_who.htm
pojawia się nazwisko tego pana wraz z mailem belgijskim. Być może to ta sama osoba. Możesz spróbować napisać. Powodzenia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
tornado strasznie dziękuję
nawet nie wiesz jak się ciesze.Zaraz "naskrobię" do tego pana maila ![]() Jeszce raz dziękuję, mam nadzieje zę się uda ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ależ nie ma za co
Jak już facet się odezwie, daj znać czy to ten właściwy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Nauka języków obcych - kącik językowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.