|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Uśmiech jak lekarstwo
Właśnie za moment kończę 30-stkę i tak sobie myślę, że niewiele się uśmiecham. Ciągle zabiegana, praca, dom, spacery z synkiem a gdzie uśmiech?
I nagle bum .... dostaję linka i jakoś milej na serduchu. Może i Wy 30-stki z plusem dołączycie się. Są Walentynki na miłość i jest 5.06 na uśmiech czyli Międzynarodowy Dzień Uśmiechu - sprzedaj uśmiech sąsiadowi, przechodniom tego dnia! Super akcja jak dla mnie .... buduje mnie ta 30-stka ![]() http://blisko-blizej-najblizej.itac.pl/index.php?id=29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Uśmiech jak lekarstwo
Ja też już bliziutko 30-tki. Kliknęłam link.... uśmiecham się do samej siebie. Oby mi zostało. Świat jest piękniejszy jeśli uśmiechasz się d niego.
Pozdrawiam optymistyczne 30-tki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja dobiegam 40-stki a nie chce mi sie smiac ,a tak bym chciała! Swiat jest okrutny albo ja sobie nie umie z nim poradzic .No coz zyc musze dalej ,ale wam zycze duzo usmiechu.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
niusiaw
niesamowity ten link. Czuję się tak strasznie słabo i źle ostatnio, czasami wydaje mi się, że nie dam rady już trzymać się prosto wśród smagania i biczów a ten link przypomniał mi, że innym ludziom też jest ciężko, niektórym jeszcze ciężej niż mi, a ja moge im pomóc czymś co nic nie kosztuje, ale jest bezcenne uśmiechem, życzliwością... Nawet jak już nie ma się sił na nic, warto wysilić się na mały uśmiech Do obcego człowieka w autobusie, to ludzi mijanych na ulicy i do siebie w lustrze oraz do swojego serca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj, ja poruszyłam mójproblem na "INTYMNIE". Otóz ja nie mam powodu do usmiechania się... mam bowiem w buzi dwie protezy akrylowe całkowite. Mam 30-tkę. Nie mogłam sobie poradzić z zaistniałą sytuacją... Ale wizyty u psychologa naprawdę mi pomogły i teraz mogę prawie bezstresowo rozmawiać i uśmiechać się. A jak ludzie domyślają się, że mam sztuczne zęby... to trudno, ich sprawa, bo ja wolę miec dwa kawały plastiku w buzi niż być bezzębna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Do mnie możesz się uśmiechać pełną gębą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.