Urodziny - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-27, 14:08   #1
girl13
Przyczajenie

Urodziny

Hej! Mam nadzieję, że ktoś znajdzie mi poradę na mój mały problem A więc w lutym (pff za pół roku) mam urodziny, ale chce znaleźć już teraz jakiś fajny pomysł na organizacje imprezy, bo chcę zacząć zbierać pieniądze. Mam małe mieszkanie, ale chce koniecznie zaprosić 15 osób. Czyli pokój odpada. Myślałam też żeby zorganizować nad jakimś jeziorem lub coś takiego, ale to luty więc będzie śnieg i kurtki. Może w pizzerii? Tez odpada bo głupie są drętwe imprezy na których tylko jemy pizze i nawet nie można potańczyć. Może jakaś dyskoteka? Nie wiem ile kosztuje wynajęcie salki z jedzeniem. Napewno dużoo...Może ktoś wie ile?Macie jakieś pomysły? Błagam napiszcie!
girl13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 14:16   #2
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Urodziny

Możesz zaprosić znajomych do klubu i tam postawić alkohol
A czemu mieszkanie odpada? Gdybyś była sama(bez rodziców) to spokojnie byście się zmieścili.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 14:21   #3
freedka
Zakorzenienie

Zainwestować w bilety do kina na całonocny seans dla rodziców i zrobć imprezke w domu, 15 osób to nie dużo więc myślę że rodzice nie zastaną zbytniego bałaganu
Stary 2006-06-27, 14:34   #4
girl13
Przyczajenie

Alkohol odpada bo za bardzo pełnoletnia to ja nie jestem. Chyba, że po jednym Macie jakies inne pomysły niż domówki? W domu odpada bo mieszkanie nie jest ogromne, ale największy problem to, że tylko mogłabym w jednym pokoju urządzać zabawę. Zresztą mam jeszcze siorke która nie toleruje niektórych z moich znajomych i specjalnie zeby zepsuć wszystko to zostanie nas pilnować. Rrrrr...
Stary 2006-06-27, 17:03   #5
Mondzia
Zadomowienie

...no ja mam podobny problem...

...jedyne co nas różni to fakt, że moje przypadają na 28 lipca, czyli duuuużo wcześniej od Twoich...

...też mam dylemat gdzie, kogo, za co, i masę innych pytań...

...chętnie poczytałabym kilka pomysłów na imprezę, z tym że tak jak u Ciebie, u mnie w domu również odpada...
Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 20:33   #6
thaitii
Rozeznanie

Sądzę, że wynajęcie sali w jakiejś restauracji, gdzie owszem będzie miejsce do tańca jest drogie. Chyba, że Cię stać- to fajnie Ale nie wiem, czy opłaca się zapłacić kupę pieniędzy za urodziny, które potrwają pare godzin i się skończą. To nie 18
Urodziny w pizzerii to wcale niezły pomysł. Nie musi byc drętwo... Musisz tylko wygrać jakiś fajny lokal. Moja znajoma miała w pizzy hut i było super Miałyśmy tam stolik a wszedzie siedzieli obcy ludzie.. i jak obsługa wniosła tort to wszyscy wstali i zaczeli śpiewać sto lat haha . Wszystko zależy od towarzystwa . Możesz zorganizować kulig- ale to jest zależne od pogody
Wiem, jak to jest mieć urodziny w zimę Inni mogą robić ogniska itp. a ja? nic... zero oryginalności
thaitii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 20:39   #7
Calypso*
Raczkowanie

GG do Calypso*

Cytat:
Napisane przez Estella
Możesz zaprosić znajomych do klubu i tam postawić alkohol
A czemu mieszkanie odpada? Gdybyś była sama(bez rodziców) to spokojnie byście się zmieścili.
Dziewczyna wyprawia 14 urodziny a Ty radzisz jej imprezę w klubie i stawianie alkoholu??
To chyba jakaś kpina

Myślę, że pomysł z pizzerią nie jest zły Chociaż rzeczywiście nie można potańczyć...Może uda Ci się namówić rodziców na wyjście do kina? Nie mówię tu o opuszczeniu domu na całą noc ale chociaż na kilka godzin.
Mówiąc szczerze kiedy miałam 14 lat do głowy by mi nie przyszło organizowanie imprezy, zapraszałam najlepszą przyjaciółkę na tort i sok
Moi rodzice nie zgodziliby się ani na opuszczenie domu ani tym bardziej na organizowanie zewnętrznej imprezy w klubie
zasadę "co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie" słyszałam wiele razy i żyję i myślę, że na wszystko przychodzi odpowiedni czas, i na imprezy i na kluby i na stawianie alkoholu

No ale czasy się zmieniły, 14 lat miałam 12 lat temu
Probowałabym może porozmawiać z rodzicami, powiedzieć im jak mi na tym zależy, może mogliby wyjść na wieczór z domu
Jeśli nie uda się w domu pomysł z pizzerią też jest bardzo fajny Piszesz, że nie lubisz sztywnych imprez a przecież jeśli zapraszasz znajomych to są to ludzie, w których gronie dobrze się czujesz - atmosfera każdego spotkania zalezy od ludzi, którzy biora w nim udział a nie od samego miejsca.
Więc głowa do góry!
W gronie dobrych znajomych zawsze będzie miło, czy w domu, czy w pizzerii, to nie takie ważne - najważniejsze, że z ludzmi, z którymi się dobrze czujesz
Calypso* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-27, 21:26   #8
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Calypso*
Dziewczyna wyprawia 14 urodziny a Ty radzisz jej imprezę w klubie i stawianie alkoholu??
To chyba jakaś kpina
Hmm wydaje mi się że Estella zrozumiała to tak samo jak ja a mianowicie ze dziewczyna chce 18-stke wyprawić, więc wtedy się alkohol stawia
Stary 2006-09-24, 09:12   #9
girl13
Przyczajenie

Dzięki za wszystkie odpowiedzi chyba jednak ta pizzeria przejdzie!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości