|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urodziny
Hej! Mam nadzieję, że ktoś znajdzie mi poradę na mój mały problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny
Możesz zaprosić znajomych do klubu i tam postawić alkohol
![]() A czemu mieszkanie odpada? Gdybyś była sama(bez rodziców) to spokojnie byście się zmieścili.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zainwestować w bilety do kina na całonocny seans dla rodziców i zrobć imprezke w domu, 15 osób to nie dużo więc myślę że rodzice nie zastaną zbytniego bałaganu
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Alkohol odpada bo za bardzo pełnoletnia to ja nie jestem. Chyba, że po jednym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
...no ja mam podobny problem...
...jedyne co nas różni to fakt, że moje przypadają na 28 lipca, czyli duuuużo wcześniej od Twoich... ...też mam dylemat gdzie, kogo, za co, i masę innych pytań... ![]() ...chętnie poczytałabym kilka pomysłów na imprezę, z tym że tak jak u Ciebie, u mnie w domu również odpada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Sądzę, że wynajęcie sali w jakiejś restauracji, gdzie owszem będzie miejsce do tańca jest drogie.
![]() ![]() ![]() ![]() Urodziny w pizzerii to wcale niezły pomysł. Nie musi byc drętwo... Musisz tylko wygrać jakiś fajny lokal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, jak to jest mieć urodziny w zimę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba jakaś kpina ![]() Myślę, że pomysł z pizzerią nie jest zły ![]() Mówiąc szczerze kiedy miałam 14 lat do głowy by mi nie przyszło organizowanie imprezy, zapraszałam najlepszą przyjaciółkę na tort i sok ![]() Moi rodzice nie zgodziliby się ani na opuszczenie domu ani tym bardziej na organizowanie zewnętrznej imprezy w klubie ![]() zasadę "co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie" słyszałam wiele razy i żyję ![]() ![]() No ale czasy się zmieniły, 14 lat miałam 12 lat temu ![]() Probowałabym może porozmawiać z rodzicami, powiedzieć im jak mi na tym zależy, może mogliby wyjść na wieczór z domu ![]() Jeśli nie uda się w domu pomysł z pizzerią też jest bardzo fajny ![]() Więc głowa do góry! W gronie dobrych znajomych zawsze będzie miło, czy w domu, czy w pizzerii, to nie takie ważne - najważniejsze, że z ludzmi, z którymi się dobrze czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.