|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Armani Czarna Mania EDP 100ml wymienię
CZarną Manię Edp ( ze 100ml zużyte ok.2ml) wymienię najchętniej na:
L'or de Torrente Belle de minuit Scent klasyczny lub jakiś zapach niszowy - mogą być mniejsze pojemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Armani Czarna Mania EDP 100ml wymienię
Cytat:
Aktualizacja: Scent do wymiany nieaktualny. Rozważę wszystkie propozycje wymiany na inne zapachy. Poza powyższymi chętnie przygarnęłaby także: Theorema (klasyczna, nie Leggero!) Eau de Merveiiles Dune Eclat d'Arpege Oxygene Lanvina Nadal chętnie widziane wszelkie niszowce w mniejszych pojemnościach Edytowane przez RainDog Czas edycji: 2006-10-06 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam CHLOE LAgerfelda 120 ml pare razy psikniete , niestety zapach mi nie podszedl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naarf, dziekuję, ale CHLOE to też nie mój zapach ![]() eveeMagie Noire 50ml Cie zainteresuje? jesli tak to bede szukac czegos na dokladke mam L'or , ale wersja Rouge 75ml z 100ml Evee, Magie Noir nie odpowiada mi ![]() natomiast L'or Rouge nie znam i nęci mnie - nie wiem jak i czy zasadniczo różni się od klasyka, nie mogę nigdzie znaleźć nut zapachowych. Czy jest i w nim ta niepowtarzalna kawowa nuta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
w Sephorze jest
![]() Ja sobie powącham Manię, bo jej nie pamiętam ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
biala malpeczko- w watku jest stara mania - tej juz nie powachasz, a nowa to zupelnie cos innego- to tak na marginesie
RainDog- w klasyku L'or tej kawy ja nie czuje, a Rouge tez nie ![]() mam jeszcze do oddania Pythona , moze interesuje Cie Theorema Esprit d'ete ? Moge pozbyc sie takze Stelli Sheer(ale to Cie pewnie nie interesuje) poszukam jeszcze co moge jeszcze oddac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Aha, a jak byś opisała ten zapach ? pewnie jest raczej kadzidlany ? i duszący
![]() Tak na marginesie, to skąd wy macie tyle tych perfum ? ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
sa opisy na KWC- tak jest kadzidlany
![]() Co do Twojego drugiego pytania- no coz.. jakos tak wyszlo ,ze tyle sie nazbieralo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Evee, Pythona sama niedawno się pozbyłam, a jeśli chodzi o Theoremę, to interesuje mnie tylko klasyk (esprit d'ete wąchałam, nie podszedł mi). Stella faktycznie to nie moja bajka ![]() L'Or Rouge chętnie poznałabym nuty zapachowe, a najchętniej powąchała ![]() No wiem, wybredna jestem.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.