|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak schudnąć - nie z wagi, ale wizualnie ?
dziewczyny !
mam 16 lat, 169 cm wzrostu i 65 kg wagi. waga mi nie przeszkadza, ale chciałabym schudnąć wizualnie, ogólnie z całego ciała tak żeby wyszczuplała mi też twarz ? czy wystarczy jak ograniczę słodycze, fast foody itp, jakie ćwiczenia powinnam wykonywać ?
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć - nie z wagi, ale wizualnie ?
Cytat:
jakie lubisz sporty? bieganie, rower, basen ćwicz to, co sprawia Ci przyjemność ![]() ![]() i przy chudnięciu u większości osób najpierw chudnie buzia, jednak nie zawsze i zależy to od indywidualnych predyspozycji...
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cwiczyc, cokolwiek, ale regularnie. tam, gdzie chcesz widziec miesnie-silowo plus ogolnie kondycyjnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
mam podobny problem . tylko skupia sie to u mnie na udach i pupie , a jestem dośc szczupła. Niedawno zaczełam liczyć kalorie i je ograniczac .
poza tym ruch : rower z przyjaciółką , rolki, piłka , pływanie . no i chyba zaczne uzywać kosmetyków wyszczuplających . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja malo jadlam, wystzko zrowe, do etgo codziennie BARDZO duzo cwiczylam w tym A6W, nie schudlam ani kg, w talii ubylo mi 5cm nie pamietam innych cz. ciala:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ćwiczenie, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
jedyny sposób na poprawę wyglądu ciała, ujędrnienie itd
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.