Kolorówka joyki :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-16, 20:42   #1
joyka
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

Kolorówka joyki :)

Co mam na składzie:
*MF Lasting Performance - odcień 105 Soft Beige (użyty 2-3 razy)
*Maybelline Pure Makeup - 25 Perfect Beige (gdzieś tak połowa - chyba, akurat na spróbowanie)
*Avon, Eye Illuminating - cień w płynie, kolor niebieski (nowy)
*Avon, błyszczyk w tubce - bronze horizon, arabian glow (brązowy ze złotymi drobinkami - maźniety dwa razy -> jednak blada blondynka nie wygląda dobrze w brązie)
*Vollare - biały eyeliner - użyty dosłownie kilka razy
*J&J, Holiday Skin (ten jaśniejszy) - połowa butelki

*Rimmel, tusz Volume Flash Black Extreme - użyty parę razy, prawie nowy-> LECI DO MAGJI

Czego szukam?
Jasnego podkładu i czarnego tuszu do rzęs

Edytowane przez joyka
Czas edycji: 2006-12-17 o 11:44
joyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-16, 21:45   #2
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kolorówka joyki :)

Cytat:
Napisane przez joyka Pokaż wiadomość
*Rimmel, tusz Volume Flash Black Extreme - użyty parę razy, prawie nowy
Znajdziesz coś u mnie
Cytat:
TWARZ – KOLORÓWKA
Oczy
Essence – baza pod cienie w słoiczku (takim jak ma Sephora mniej więcej) – użyta ze 3 razy
Vollare – cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam)
- nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu
- nr 29 – stare złoto/złoty beż, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu
- nr 22 – turkus, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu
- nr 4 – pudrowy różo-beż, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu

Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy
Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne
Inglot AMC – cień pojedynczy nr 73, śliwkowy fiolet ze srebrnymi drobinkami brokatu – użyty kilkanaście razy
Inglot, profesjonalny cień do powiek, Matrix 837 - intensywny jasno-zielony, taki rażący - użyty kilka razy
H&M pojedynczy cień do powiek 31 - miedziany - użyty kilka razy
Max Factor 2000 calorie, czarny – otwarty jakieś 2 miesiące temu, używany sporadycznie (koło 15 razy), bo na co dzień wolę brąz, przechowywany w kuferku, szczelnie dokręcony, więc jak najbardziej świeży i mokry (oczywiście jak na ten tusz przystało, bo tusze MF mokre chyba nigdy nie są)
Usta
Avon, Ultra Moisture Rich, szminka nawilżająca, odcień Melted Sun (koralowo-różowo-złoty) – użyta z 10 razy
Smackers, Sun Smacker SPF 24, Bubble Gum Ice Cream, 4g – użyty kilkanaście razy

DŁONIE I PAZNOKCIE - PIELĘGNACJA
Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 30%
*Oriflame, wzmacniająca emalia do paznokci, 7ml - nowa, nieużywana
Oriflame krem do rąk i paznokci - 100ml - zostało 55%

Cztery Pory Roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem o zapachu zielonej herbaty, 130ml (taka maxi tubka) - użyty kilka razy

DŁONIE I PAZNOKCIE – MALOWANIE i te sprawy
Rossmann Isana - zmywacz do paznokci bez acetonu 125ml - zostało 90%
Delia, Superosuszacz emalii do paznokci, 8ml (w formie olejku z zakraplaczem, osusza, nabłyszcza, przedłuża trwałość lakieru, odświeża go) – zostało 45% (resztę zdolnie wylałam na siebie)
Manhattan, Sun Glow, nr 412 – lakier do paznokci w odcieniu delikatnej pomarańczy z mnóstwem srebrnych drobinek (na paznokciu ślicznie iskrzy, ale kolor daje bardzo delikatny, bardziej to taka poświata koloru) – tylko wypróbowany, bo się okazało, że żółty z tej serii daje praktycznie identyczny kolor, więc jeden sobie zostawiam (fotka z allegro, przeklamana dosyc znacznie)
Manhattan, Perfect Last, nr 52 – długotrwały lakier wzmacniający paznokcie, w odcieniu ciepłego, perłowego beżu/jasnego brązu – użyty raz (fotka z allegro, w miarę oddaje kolor lakieru)
Manhattan, Crazy Colours, nr 305, 5ml - lakier do paznokci w kolorze zielonej fioletowym z drobniutkim różowo-złotym brokacikiem, na paznokciu daje tylko poświatę fioletowego koloru, świetny jako warstwa wierzchnia do kryjących fioletowych lakierów – użyty raz (fotka z netu, 30t to ostatni lakierek, w miarę wiernie oddany kolor)

Golden Rose, Pretty Color, nr 115, 5,3ml – lakier do paznokci w kolorze cukierkowego jasnego różu, z wymiany, nie mój kolor, więc nie używałam, ale wygląda na użyty góra raz / ewentualnie próbowany tylko

H&M lakier do paznokci w odcieniu 40 satin dream - perłowa biel - użyty ze 2 razy

Lemax lakier do paznokci turkus opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany

Lemax lakier do paznokci jasny błękit opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany

ZAPACHY
Oriflame, Believe, 50ml - zużycie 10%
*Oriflame, Fire, 30ml - zużycie 20%
Podróbka Amor Amor Cacharel o wdzięcznej nazwie Cote d'Amour, 100ml - zostało w granicach 45-55%, zapach ładny i przyjemny, o dziwo bardzo trwały

CIAŁO
Avon Naturals Cukier i Orzechy żel pod prysznic 200ml - zostało 50%
Avon Naturals Cukier i Orzechy balsam do ciała 200ml - zostało 50%
Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml - mam 2 butle: wersji do karnacji jasnej i normalnej zostało jakieś 50%, wersji do karnacji normalnej i ciemnej zostało jakieś 15-20%
J&J Holiday Skin, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej, zostało jakieś 35%
Oceanic Pharmaceutic, Etaksel, roll-on przeciw nadmiernej potliwości (taki niby polski Etiaxil), 50ml - używany przez jakiś tydzień
Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki
Rossmann Sun Ozon - balsam po opalaniu - 400ml - zostało 80%
Ziaja intima - płyn do higieny intymnej neutral - 200ml - zostało 70%
Avene balsam po opalaniu - 4 próbki po 5ml każda – nietknięte

TWARZ – PIELĘGNACJA
Bell, clean milk, Łagodne mleczko do demakijażu oczu, 120ml – użyte 3 razy tylko do oczu
*Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana
Oriflame Gourmand Delights, maseczka nawilżająca o zapachu toffi, 50ml - nowa, nieużywana
*Avon, Anew Clinical, mikrodermabrazja w kremie – użyta kilka razy
Avon, Anew Clinical, program liftingujący okolice oczu, 2x10ml - z wymiany, sama użyłam parę razy, ale jakieś 50% (albo i więcej, w sumie ciężko mi ocenić, jak nie wiem, dokąd słoiczek był wypełniony) w każdej z połówek słoiczka powinno być, mam kartonik (porwany) i ulotkę

Faberlic, Q4, żel nawilżająco-tonizujący z wyciągiem z miłorzębu japońskiego, do cery mieszanej (nawet naczynkowej), 40ml - nowy, jeszcze zabezpieczony kartonik (nie znam daty ważności, gdyż jest ona umieszczana na tubce)
Bielenda Zielona Herbata - krem pod oczy dodający blasku, 15ml - zostało 70%
Ziaja, 100% pielęgnacji, peeling enzymatyczny, 60ml - mam z wymiany, sama nie używałam, zostało na wypróbowanie, mogę oddać gratis

WŁOSY - PIELĘGNACJA I STYLING
*Schwarzkopf, got2b, pianka do loków, 250ml - z wymiany, wersja niemiecka - zużycie oceniam na jakieś 30%
Schwarzkopf, got2b, spray do loków, 200ml - z wymiany, wersja niemiecka, zużycie jakieś 30%
Schwarzkopf, Gliss Kur, szampon kompletna regeneracja 19 składników, 250ml - zostało 30%
Avon, Exotic Beaches - ochronna mgiełka do ciała z fitlrem UV, 100ml - użyta 2 razy

INNE
Oriflame, Glacier, antyperspirant w kulce dla mężczyzn, 50ml - nowy
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-16, 21:56   #3
aga79
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie podkład MF, zerknij do mnie
Stary 2006-12-16, 22:40   #4
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Bardzo zależy mi na podkładzie, może coś u mnie wybierzesz??
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-16, 23:34   #5
Hexxana
Zakorzenienie

Przekupka: 155 pkt / 100% pozyt.
GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Wypatrzysz cos u mnie?
Stary 2006-12-17, 09:58   #6
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

joyka - jestem zainteresowana wymianą mojego 2000 calorie za Twój Volume Flash. Masz PW
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 10:10   #7
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

No właśnie mam tylko to, co w wątku. Mogę Ci powiedzieć, że ten kompakt jest naprawdę fajny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-17, 10:53   #8
joyka
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Wypatrzysz cos u mnie?
A co wypatrzyłaś u mnie? bo nie wiem, pod jakim kątem sie rozglądać
joyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 11:22   #9
Hexxana
Zakorzenienie

Przekupka: 155 pkt / 100% pozyt.
GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
A co wypatrzyłaś u mnie? bo nie wiem, pod jakim kątem sie rozglądać
Interesowal mnie Volume Flash
Stary 2006-12-17, 11:50   #10
buzichocho
Zakorzenienie

Przekupka: 291 pkt / 100% pozyt.

J&J, Holiday Skin (ten jaśniejszy) - połowa butelki

moze cos u mnie?
buzichocho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości