|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Oceńcie same![]() ![]() Dodam jeszcze że gdyby nie namowy bratowej i to forum to chyba bym się nie zdecydowała. Dzięki wam wiedziałam jak ma wyglądać fachowe zakładanie żeli i na szczęście pani kosmetyczka robiła wszystko tak jak opisałyście. Dzięki za wszelkie komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Oceńcie same
Fajnie ,że Ci sie podobaja ale.... pani kosmetyczka zapomniała niestety spiłować boczki.
Fatalnie to wygląda gdy wystająca czesć paznokcia ( w tym przypadku french) jest szersza od częsci różowej. Wygląda to jak nieestetyczna lopata lub spódniczka ![]() Boki pazurka, patrzac od gory powinny być względem siebie idealnie równoległe ![]() Tyle w kwestii technicznej ![]() I nie podoba mi są ksztalt - taki migdalowaty..ale to już kwestia gustu ![]() To zel/akryl/szablon/tips? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Sliczne
![]() ja wole dłuższe i kwadratowe ale te bardzo mi sie podobają ![]() a zdradzisz mi ile za nie zaplaciłas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() Paula - to żel na szablonie, masz racje co do tych boczków, chyba przypiłuję sobie sama.... a kształt? sama sobie wybrałam, moje s rownież migdałowate ![]() Risha - zapłaciłam 100zł, dużo czy mało? Klientki tej pani mówią że pazurki są nie do zdarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja za te zapłacciłam dziś 70 zł. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147888 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Poza boczkami do wypiłowania dodałabym jeszcze to, że moim zdaniem za głęboko nałożony jest biały żel, chyba pani stylistka chciała sobie zaoszczędzić pracy przy najblizszym uzupełnianiu
![]() Kształt to rzecz gustu, ma się podobać przede wszystkim Tobie. A skoro jestreś zadowolona to znaczy, że pazurki są ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
mysle ze za duzo bialej czesci, jak dla mnie cos nie tego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zupelną amatorką i tipsów nigdy nie mialam.. ale szczerze mówiąc jak dla mnie to linia usmiechu jest troche za nisko.. i jednak wole paznokcie bardziej kwadratowe..
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
tez bym wypilowala boczki jak dla mnie za nisko french jest zrobiony plytka strasznie mala sie zrobila a moze taka byla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.