|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studentki Uam I Wsnhid W Poznaniu
Jestem studentką socjologii na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Przeprowadzam badania na temat upodobań sportowych studentów (Pań i Panów). Proszę Szanowne Koleżanki o pomoc! Jeżeli jesteście również studentkami UAM lub Wyższej Szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu- jedyny warunek to status studenta, proszę Was o wypełnienie anonimowej ankiety, zajmuje to ok 20 min. Bardzo mi to pomoże i przyśpieszy zbieranie materiału do badania.
Z góry dziękuję za pomoc. ![]() Nie mogę zamieścić tutaj linku (regulamin administratora) ale piszcie na moje pw a ja podeślę wam link Ankietę można wypełnić do dnia 5 maja br.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studentki Uam I Wsnhid W Poznaniu
Witam,
Proszę o zamknięcie wątku!!!!
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki Uam I Wsnhid W Poznaniu
Hej, czy ktoś studiuje może Turystykę i Rekreację, a także Meteorologię na UAM?
Potrzebuję ogólnych informacji, jak jest, czy trudno się dostać? Dzienne/zaoczne. Opinie od studentek innych kierunków też mile widziane ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.