|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
taniec
jak sie nauczyc tanczyc chodzi mi o tanczenie na weselu studniowce w klubie czy na imprezie znacie mzoe jakies kursy na dvd ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: taniec
najlepiej chyba zapisać się na kurs, np. w Krakowie jest dużo takich kursów na których uczą tańca właśnie na różne okazje, są elementy tańca towarzyskiego, disco, imprezowego. Może u Ciebie też coś takiego organizują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z Sheena - kurs na dvd to nie to samo co na 'zywo'
kiedys probowalam nauczyc sie tanczyc z kaset ale i tak skonczylo sie na kursie w szkole tanca co sobie bardzo chwale ![]()
![]() |
#4 | ||
Rozeznanie
|
Ja to wole total spontan..jak wkręce sie w muzyke to szaleje i same ciało mi sie rusza
![]() No ale jednak 5 lat zawodowego tańczenia też robi swoje ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W razie czego służę Wam pomocą Dziewczyny.
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.