|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
"TERAZ MY" hm...
Wizażanki oglądałyście program TERAZ MY?
Co sądzicie o wypowiedzi Bossaka na temat hitlerowskich gestów ? Uważam, że oni trochę są zapatrzeni w siebie samych a słowo "przepraszam", jest dla nich tak naprawdę obce... Gdzie szacunek dla Tych co przeżyli taką tragedię? Patrząc na to z boku, dociera do mnie przykry fakt, że młodzież zapomina o tak ważnej historii jaką jest wojna. Traktują to tak jak "było minęło- teraz jest teraz". Uważam ze puszczanie takich spraw w nie pamięć jest błędem i ukazuje brak szacunku dla tych, którzy kiedyś oddali życie, abyśmy nadal byli Polakami. To oni walczyli o naszą kulturę o nasze tradycje o swoje pokolenie. Gdzie szacunek dla nich? Dla tych ludzi? Gdybym przeżyła okres Hitlera, i dziś widziałabym takie gesty wykonywane przez młodzież Polską po prostu nie oszukujmy się krew by mnie zalała. Nie wiem dlaczego, ale ten program wyprowadził mnie z równowagi. Zwłaszcza ten chłopak, który tak naprawdę jest gówniarzem, mimo że inteligentnie się wypowiada. Szkoda tylko, że ma klapki na oczach na pewne sprawy. A Wy jak odebrałyście jego wypowiedź?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "TERAZ MY" hm...
Ja jego odpowiedzi starałam się 'w ogóle nie odbierać', zwyczajnie wyszłam z pokoju jak zaczął swoje mądrości prawić. Nie lubię dyskutować na tematy związane z polityką, bo nie lubię spraw opartych na kasie, władzy, zakłamaniu, pozerstwie itd. Polityk to zawód, i jak dla mnie zawód który rzadko łączy mi się w głowie z czymś co dobre. A co do LPR - mi już szczena opadła po tym, jak ci małolaci wypowiadali się o aborcji, antykoncepcji
Edytowane przez pluszynka Czas edycji: 2005-12-13 o 23:36 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszperałam trochę w necie i jest naprawdę wiele wypowiedzi przeciwko nim. Dziwi mnie więc że oni jeszcze utrzymują się na tafli politycznej....
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ludzie dwudziestoletni....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
właśnie to, że są młodzi i podpisują sie pod takimi poglądami jest dowodem na to że 1) są zwyczajnie niedojrzali, wierza w ten stek bzdur, brak im było autorytetu w życiu to go sobie znaleźli - szkoda że taki kiepski albo 2) zwyczajnie 'naginaja prawdę' czyli uprawiaja politykę, gdyby sprawa dotyczyła ich personalnie zachowali by się inaczej niż deklaruja, ale o tym byłoby cicho sza albo 3) przeszli lobotomię mózgu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie jedno słowo może całość określić:
MATRIX
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
no nieźle dali popalić swoim wyborcom, bo przekonana jestem, że wsród nich jest masa ludzi, którzy na własne oczy widziali takie gesty wykonywane przez hitlerowców. Tak więc dla mnie to jakby nie chciał przeprosić własnych wyborców, nawet jeśli miałby to robić za swoich kolegów. Niezły początek kariery poselskiej nie ma co, i bądź tu mądry czy głosować na starych wyjadaczy czy dawać szansę młodym, którzy czasem jak widać nie szanują swoich wyborców jak ci starzy... co z tego, że te zdjęcia są sprzed 6 lat skoro i teraz zachowują się jak gówniarz...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypowiedzi Pana Bosaka skompromitowały go w moich oczach na całej linii
Jego tłumaczenia czy wręcz zarzuty pod koniec programu ( że nie wiedział o tym że sostanie zaproszony gość) wyprowadziły mnie z równowagi. Poseł który nie potrafi bez przygotowania powiedzieć słowa PRZEPRASZAM... Oni powinni sie wstydzic tego co zrobili , a tam nie widziałam dobrych intencji WSTYD |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mało mnie szlag nie trafił jak to oglądałam
Nie mogł biedny przepraszam powiedzieć, bo nie był przygotowany!! to paranoja jakaś!! może jeszcze potrzebował czasu, żeby się tego na pamięć nauczyć Skąd się tacy biorą???
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
z innej beczki... a co sądzicie o wypowiedziach Jolanty Kwaśniewskiej??
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, o czym mówiła Kwaśniewska, bo przełączyłam na "Kocham kino", a co takiego ciekawego się działo??
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiecie moze czy i kiedy powtarzaja ten program?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale na http://terazmy.onet.pl/archiwum.html jest (powinien być ) zapis całego programu/rozmów.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pana posła się nie wypowiem, bo już dziś miałam sprzeczkę z kolezanką z tego powodu i nie chcę tego powtarzac. Albo dobra napiszę: nie podobała mi sie postawa posła, ale tez nie podobało mi się to, jak był potraktowany przez dziennikarzy.Kropka. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ogladal ktos dzisiejszy odcinek z Beger?po prostu mnie zatkało calkiem,nawet nie wiem co napisac,zeby zbieram z podlogi
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
a co sie stalo,bo nie ogladlam? dziewczynki opiszcie co was tak zszokowalo
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
ogladalam, szkoda gadac, mnie w tym kraju juz nic nie zdziwi, czasem zastanawiam sie czy polski narod jest az tak glupi i slepy na to co sie dzieje, wcale sie nie zdziwie jak w przyspieszonych wyborach PIS zdobedzie pomimo calego tego g... najwiecej glosow :/ sory ale PIS i kaczynskich powinni odstrzelic juz dawno, mniej wiecej przed wyborami w 2005
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co na to Kaczuchy... prawo i sprawiedliwosc... buehehe nazwe sobie wyjatkowo nieadekwatna znalezli... jutro w poludnie poltoragodzinne nagranie na necie... i pewno dalsze zbieranie zebow z podlogi dramat... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Niezla jazda. Respekt dla Renatki za to co zrobila. Wiadomo, ze nie z troski o Polske, ale to i tak duzo, ze zdecydowala sie na ujawnienie tego. Ostatnio przez jakies 3 dni Lepper cos ciuchutko siedzial teraz wiadomo dlaczego....cisza przed burza.
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak? Przeciez o tym się mówi od dobrych kilku dni, wreszcie ktoś to nagrał i są dowody. I tyle. Mnie to nie zdziwiło zupełnie, bo czy coś może jeszcze zdziwić w naszym kraju?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
W programie mowa tez byla o tym, ze to rzad czyli podatnicy zaplaca za weksle samoobrony
Nie ważne co robisz. Ważne jak wyglądasz. Edytowane przez quality Czas edycji: 2006-09-27 o 00:17 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Cały program myślałam: "Dlaczego mnie to nie dziwi?" Bo kazdy z nas dobrze wie, jak rozdzielane są stanowiska i na jakich zasadach sporządzne są listy kandydatów do parlamentu. Ktoś naprawdę uczciwy moze tam trafic co najwyżej przez pomyłke starych wyjadaczy, ale o taka trudno...
Tylko o tym dotychczas nie mówiło się oficjalnie, a przynajmniej nie na taką skalę. Mam nadzieję, ze to będzie gwóźdź do trumny PiSu |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie kąpałam:/zawsze to ogladam a teraz widze jakas grubsza afere przegapilam.kurcze blade
niczego ten fakt nie zmieni,pis odetnie sie od tej "afery" a zeby odwrocic uwage zostanie wykryta jakas spektakularna sprawa zeby odzyskac stracone punkty zemsta leppera zza grobu |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem w szoku
![]() musiałam przełączyć na frajerów na tv4 zeby wrocic do rownowagi ![]() to było żenujące i aż zatrważające
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Co sadzicie o tym wszystkim co sie dziś wydało!? Ja osobiście nie darzyłam Pani Begerowej zbytnim "uczuciem" ale tuuu mnie zaskoczyła. Podejrzewam,że właśnie Reńki sensacja doprowadzi do przespieszonych wyborów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ale nie ludzie dwudziestoletni....