| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-19, 19:05 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-11 
				 |   kolor włosów a sylwetka

Witam  , chciałam zapytać o pewną rzecz. Jestem drobną osóbką, mam drobną twarz, jestem niska i ogólnie mała. mam dość długie, kręcone włosy i marzy mi się zafarbowani ich na kolor czerwony, jednak zdaniem swoich rodziców 'zginę' w tych włosach,m własnie dlatego, że jestem taka mała. powiedzili, że będę jak człowiek bez twarzy, że pod tak 'kolorowym' czepkiem twarz będzie nie zauważalna. chciałabym poprosić o radę doświadczone wizażystki, bardzo mi na tym zależy. Dodam, że lat mam 19, a wyglądam jak 13 latka (; czy ktoś mi podpowie, jaką fryzurą. kolorkiem dodać sobie kilka lateek (choć tyle, bym wyglądała na 16) dołączam zdjęcie. 
				__________________ "w hamaku snów też można przeżyć życie" | 
|     |   | 
|  2008-04-19, 19:39 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: kolor włosów a sylwetka

Pytania dot. fryzur zadajemy na forum 'Pytania do fryzjerki' i tam też Twój wątek przenoszę. Pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2008-04-19, 19:50 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Faktycznie taki intensywny kolor odwracałby uwagę od całości, może być krzyczący, ale jakiej dokładnie długości są Twoje włosy? Może kręcone, puszyste włosy skróciłyby sylwetkę, ale wydaje mi się, że aż tak długie nie są. Zresztą sama jestem bardzo niska a zapuszczam długie włosy   Moim zdaniem skoncentruj się na tym, czy taki kolor będzie Ci pasował do cery, jesteś typem zimnym czy ciepłym? 
				__________________ Zapuszczam włosy  Najdłuższy punkt: 72 cm. Będzie: ...e, nie będzie   | 
|     |   | 
|  2008-04-21, 12:45 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

dragonflaj, nie farbuj włosów na czerwono. Po co odwracać uwagę od ślicznej buzi kolorem włosów?     PS. Wcale nie wygladasz na 13 lat, młodziutko owszem, ale na pewno nie na 13   
				__________________  Jesteś!   | 
|     |   | 
|  2008-04-22, 15:44 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

jestem typem ciepłym.

__________________ "w hamaku snów też można przeżyć życie" | 
|     |   | 
|  2008-04-27, 16:26 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

nie,nie nie!!! po co chcesz sobie psuć wygląd? tak jest super! najwyżej kilka jaśniejsztch pasemek - ale resztę zostaw w spokoju!  * 
				__________________ PROFIL NIEAKTUALNY | 
|     |   | 
|  2008-04-27, 19:10 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-03 
				 |  Dot.: kolor włosów a sylwetka 

Nie farbuj na czerwono,ten kolor jest paskudny!!!!! Ładnie wyglądasz teraz nie rób nic bo się "oszpecisz".

| 
|     |   | 
|  2008-04-28, 16:54 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: gdzies :D 
				 | 

no jasne ze tak bedzie lekko mowiac niekorzystnie :P moim skromnym zdaniem   ale za to moglabys zrobic sobie pare takich cieniutkich pasemek blond na brazowych wlosach to by ciiebie postarzylo podmalujesz sie i tyle jestes urocza dziewczyna   i masz sliczna naturalna urode  nie niszcz tego   | 
|     |   | 
|  2008-04-30, 12:05 | #9 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Eee... Nie wyglądasz na 13 lat   . A czerwone włosy na pewno odwróciłyby uwagę od innych Twoich atutów. Może pomyśl nad innym kolorem? Może jakiś ładny brązik?   | 
|     |   | 
|  2008-05-01, 11:35 | #10 | 
| Raczkowanie | 

cześć  Wg mnie masz bardzo oryginalną urodę,wielkie oczy  i faktycznie czerwone włosy za bardzo Ci nie pasują...Myślę,że tylko niepotrzebnie odwracałyby uwagę od rysów Twojej twarzy, a nie podkreślały ich...ale jeżeli bardzo chcesz, spróbuj z jakąś szamponetką zaszaleć-zobaczysz efekt  Jak dla mnie jednak idealnym kolorem dla Ciebie byłby jasny brąz  pozdrawiam Edytowane przez Silent Witch Czas edycji: 2008-05-01 o 11:37 Powód: literówki | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.