|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
chce zając się paznokietkami
postanowiłam zajac sie robieniem paznokci tzn. manikiur, tipsy, przedłużanie różnymi metodami, myślę o tym poważnie dlatego postanowiłam sie zapisac na kurs
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i nie wiem od czego zaczac poniewaz nie trzeba wykupywac wszystkiego naraz można zaczac od 1 metody. Nie wiem co robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: chce zając się paznokietkami
najczesciej idac na kurs robisz pazurki modelce-mozesz miec ja ze soba lub ci zalatwiaja...albo robisz na swojej lapce...
nic jej nie powinnas poniszczyc o ile instruktor bedzie czuwal nad twoja praca i zwracal uwage na to co robisz... a co do wyboru metody: ja wybralam pelen pakiet i nie zaluje, ale niektorzy polecaja wybrac jedna metoda- przecwiczyc ja dobrze i dopiero pozniej robic kursy z kolejnych...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja tez sie chyba zdecyduje na ten cały pakiet.dziekuje Ci villemciu że rozwiałaś moje wątpliwości co do tej modelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj zapisalam sie do Euro Fashion. takze mam przyprowadzic modelke... albo bede na sobie cwiczyc... ja wzielam zestaw zelowy.. 900zł
za tydzien jestem umowiona ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
pochwalcie sie pozniej wrazeniami i dzielami
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
e tam, bedzie dobrze....
ja swoje pierwsze prace tez utrwalilam na fotkach ![]() i nie bylo tak zle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.