|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Avon Clearskin - Krem Kryjący?
Hej! Mam krem antybakteryjny i żel punktowy z Avonu i sprawdzają się całkiem nieźle
Zastanawiam się nad tym kremem kryjącym tylko mam pare pytań (do posiadaczek lub tych co po prostu wiedzą )1. Czy to jest coś w formie podkładu? 2. Czy nadaje się do b. młodej cery (mam 14 latek )?3. Czy dobrze zakrywa wypryski? 4. Czy ma jakiś delikatny jasny kolor, czy mocno go widać na twarzy? 5. Jakie są jego ogólnie zalety i wady i inne związane z nim sprawy ;P Czekam na odp To może namówię na niego mamę bo jak narazie to stwierdziła że krem kryjący jest dla ludzi którzy mają blizny np. po ospie i wcale nie zakryje mi pryszczy
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Avon Clearskin - Krem Kryjący?
Mogłaś o to zapytać na wątku Katalogi Avonu, bo tam ze wszystkim związanym z Avonem można otrzymać radę, a co do tego kremu kryjącego to nie wiem, bo dopiero go zamawiam dla klientki i się ew.zapytam czy się zda w ogóle
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Mam ten krem
![]() 1. Tak, jest to lekki podkład. 2. Oczywiście, że się nadaje, sama go używam, a mam lat 15. ![]() 3. Jest barrdzo jasny, tylko troszkę kryje, dlatego czego nie zamaskuje, poprawiam korektorem z tej samej serri i jest ok. Zalezy jeszcze jak bardzo masz zanieczyszczoną cerę. ![]() 4. Na twarzy nie widac go W OGóLE! 5. Niby nie tylko kryje, ale również zwalcza wypryski, szczerze mowiac nie zauwazylam jakich innych cudow, poza kryciem.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Morelowa - a jak z zapachem?? ;>
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
u mnie byla promocja: za 7.50 (euro) 4 produkty z clearskin i wizelam miedzy innymi ten kremik ale moim zdaniem nie jest doby.. fakt, nie widac go na twarzy i zapach ma lekki i nie drazniacy ale chyba nic poza tym..ale to tylko moje zdanie (i nie uzywalam go zbyt dlugo
)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Oj, przepraszam, że tak późno odpisuję, ale wątek mi przepadł.
![]() Co do Twojego pytania, to zapach jest taki sam jak innych kosmetyków z tej serii - Clearskin.
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
A mam pytanko odnośnie jego konsystencji!
Czy jest raczej taka tłusta czy raczej lekka i "piankowa". Bo z Avonu, jak dla mnie, to większość jakiś podkładów marze się jak tłusty krem . A ja preferuje coś a'la DMM.
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Jest bardzo delikatny i nie zapycha - bynajmniej mnie.
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
jak wczoraj dostałam paczkę i zobaczyłam go to się zaśmiałam, w katalogu zajmowała całą stronę a tu 30ml Niezły chwyt, ale może i warto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

Zastanawiam się nad tym kremem kryjącym tylko mam pare pytań (do posiadaczek lub tych co po prostu wiedzą
)
To może namówię na niego mamę 

. A ja preferuje coś a'la DMM.

jak wczoraj dostałam paczkę i zobaczyłam go to się zaśmiałam, w katalogu zajmowała całą stronę a tu 30ml