|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pytanie do Beaty Krajnik
jestem dziś pierwszy raz na forum i proszę o poradę. ze względu na brak zaplecza kosmetycznego w miejscowości gdzie biorę ślub muszę pomalować się sama. jestem blondynką o niebieskich oczach i bardzo cenię sobie naturalność. Dodam że mam przetłuszczającą się cerę która często przysparza mi problemów takich jak krostki czy wypryski. co będzie dla mnie odpowiedniejsze podkłed w krenie czy w kompakcie? czy mogę jako podkładu zastosować krem matujący a potem puder? co zrobić żebym nie miała maski i nie zatkała porów skóry? Proszę też o poradę o kolorystykę i co zrobić by makijaż przetrwał całą noc i twarz się nie świeciła?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie do Beaty Krajnik
przepraszam ze wtrącę ale pytania dotyczące kolorystyki zadajemy na forum wizażystka i tam też przenoszę wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie do Sam!
Beata Krajnik jest kosmetyczką, natomiast Tobie może pomóc Samanta Fałkowska, wizażystka i stylistka naszego forum
![]() Dlatego temat troszkę edytuję ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.