|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Lloret de Mar - zbiór informacji dla obozowiczów
W tym wątku proszę pisać wyłącznie o informacjach, które mogą przydać się osobom jadącym do Lloret, jak i odpowiadać na pytania dotyczące obozów. TEN WĄTEK NIE SŁUŻY DO PYTANIA SIĘ CZY KTOŚ JEDZIE NA DANY OBÓZ.
Zacznę ja i zapytam się o to jak wygląda sprawa z nocnymi wyjściami? czy na dyskoteki chodzimy sami czy z opiekunami? I do której przeważnie trwają? Edytowane przez kamciad Czas edycji: 2014-04-01 o 21:49 Powód: bez przyczyny |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lloret de Mar - zbiór informacji dla obozowiczów
I chiałam się też dowiedzieć czy jeżeli mam rocznikowo 16 lat to wpuszczą mnie do klubów, czy w ogóle zwracają uwagę bardzo na wiek przy bramkach przed klubami?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Jezeli nie masz 16 lat, a chcesz imprezowac nie jedz do Lloret a na pewno nie z obozem. Polecam jechac na wlasna reke badz z stron typu party camp. Rok temu skusilam sie na oboz z funclubem. Tragedia, hotel jedzenie wszystko do dupy, a opiekunowie szkoda gadac. Co chwile zbiorki. Do tropicsa tylko moglismy chodzic inne dyskoteki byly zabronione a zeby pojsc na koncert Steve Aoki to sobie moglismy co najwyzej pomarzyc, lamalysmy tak czy siak zasady tak czesto jak sie dalo z czego mialysmy wyciagnac konsekwencje no ale na szczescie do tego nie doszlo. Krotko jezeli chodzi o Lloret : to jest miasto imprezowe, pelno przystojnych wlochow i duzo niemcow ktorzy wrecz na sile probuja kogos zaciagnac do hotelu :P picie od rana to standard, narkotyki tez sa na porzadku dziennym. Bedac na obozie bedziecie chcialy imprezowac, siedziec w tropicsie do rana, albo pic tequile w hot spot zanim zaczniecie faze, a bedzie ciezko to zrealizowac z opiekunami. Oboz = ideal dla 14 ktore i tak do clubu nie wejda. Reszta niech lepiej na wlasna reke jedzie i przynajmniej nie wyrzuci pieniedzy w bloto. Polecam jam-reisen.de niemiecka ale super strona z ktora jade w tym roku (16-25lat) wiec jezeli ktos ma mozliwosc z niemieckiego miasta wyjechac niech jedzie z nimi, brak opiekunow i hotele na all inclusive praktycznie w tej samej cenie co polskie biura.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.