![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
co robicie by ....poczuc sie sexi?
dziewczyny co wy robicie by poczuc sie naprawde sexi?
ja zakladam fajna bielizne (milutki staniczek plus stringi)na to cos odslaniajacego nogi brzuszek badz dekolt lekki dla innych dla mnie mocny makijaz oczu na tak zwane kocie i mysle ze sie podobam i tyle
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co robicie by ....poczuc sie sexi?
nic nie robie, po prostu jestem jaka bym nie byla
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bynajmniej nie mam z tym problemu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja dla swojego faceta też we wszystkim jestem sexi, a tak dla samej siebie, to ładna bielizna robi swoje, no i jakiś odpowiedni dekolt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Poprostu długo się szykuję do wyjścia i to robi swoje
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a ja zakladam szpilki i cos fajnego, w czym czuje sie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja na codzień preferuje styl sportowy (jeansy, bluzeczka, adidaski).
Więc dla odmiany aby poczuć się sexy (wystrojona) zakładam coś eleganckiego np. buty na obcasie, spódnicę (bynajmniej nie mini ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
moj TŻ uważe,że też we wszestkim wyglądam sexi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Gdy chce poczuć się sexi zqakładam jakas zmysłową bielizne i robie ładny makijaż. A czasem zakładam spodnicę tak dla odmiany.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja żeby poczuć się sexi organizuję sobie (pewnie jak wiele z nas) chwile dla samej siebie...czyli maseczka, kąpiel, masaż, balsam. Taki full wypas
![]() No i wtedy kiedy czuję miły zapach balsamu...wszystkie pory skóry oddychają... ja jestem odprężona... może być jeszcze lampka wina... i świeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
KWC
|
jak mam doła to wieczorem zakładam krótkie, dopasowane szorty, i ogladam swój tyłek w lustrze (koniecznie przy świetle lampki nocnej, bo wtedy nie widać galopującego cellulitu). Mój zad wygląda wtedy na bardzo okrągły i zgrabny
![]() Dla innych ( chodzi głównie o TŻa) zakładam mini i szpilki. Jak widzę, że faceci się gapią, a TŻ ma maślane oczy, ro czuję się wspaniale i samoocena mi rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale odkąd schudłam to przestałam się sobie podobać na tyle, by oglądać się namiętnie w lustrze. Ale przyznam że tańce i związane z tym chwile, w których można się poczuć się wyjątkowo są superowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Co robie by poczuc sie seksi?? hmmm...dzis np wskoczylam w eleganckie ciuszki i czułam sie baaardzo seksi... Miałam do załatwienia kilka waznych spraw..i zauwazyłam, ze wielu facetów sie za mna ogladało
![]() Tak apropo to zastanawiam sie..bo wiecie, np dzis własnie... no mało który sie za mna nie ogladnal..nie zebym patrzyła na kazdy np przejezdzajacy samochód<długo czekałam na autobus-jak zwykle sie sponił> ale ... Zastanawia mnie fakt czy jak np idzie taka kobita jak ja<jestem przecietna, nie zdana w stylu dody elektrody hahaha> to np mój facet czy wasz...tez sie za taka ogladaja?? Czy faceci, którzy jak twierdza, swiata poza nami nie widza, tez sie ogladaja za innymi??? odp prosze bo bardzo mnie to nurtuje...
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
fajna czarna bielizna, obejrzenie ciekawego filmu lub ciekawej książki [rozumiecie mnie?!],strój podkreślający talie i piersi... ciepłe słowo od TŻ-ta... i już
![]() ![]() jeśli to nie wystarczy to przed kąpaniem robie pozy przed lustrem i sobie myślę - ja to jestem laska ![]() ![]() w każdym bądź razie jest mi dobrze z moi ciałem
Żonka niespokojny duch... nielubiący nudy... teraz poświęcony rodzinie BTW mów mi Agnieszka Edytowane przez aprzybyla Czas edycji: 2006-09-06 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj dowiedziałam, że się od kolegi, że mam sexi pantofelki (takie różowe, z napisem "Love"
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ostatnio wcale się taka nie czuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
gdzieś kiedyś czytałam, że aby inni traktowali cie sexy ty mysisz sie tak czuś
![]() agabil1 ![]()
![]() |
#18 |
okrutnica jakaś... |
to by się działo
![]() Chyba zacznę myśleć o jakimś romansie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam pomysł ![]() Po pracy, kiedy będziecie już razem w domu, rzuć się pędem do łazienki, zrób się na bóstwo ![]() ![]() ![]() ![]() Może jak nie będzie Cię pare godzin to może się zaciekawi ![]() ![]() ![]() ...a jak nie to ja już nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Już kilka razy szłam odstawiona na spotkanie ( z wizażankami, ostatnio z naszą moną1978 z MM) i jak wracałam póóźno, podejrzliwie mnie obwąchiwał. Ale nic poza tym Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-09-06 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no tacy już są ci mężowie...jak nie wrócisz z malinką na szyi, której przecież już napewno sama sobie nie zrobisz, to nie zwrócą na nic uwagi...choćbyś wydała pieniądze na męskie perfumy coby psiknąć się nimi przed powrotem do domu...choćbyś założyła najlepszą bieliznę... ![]() ![]() hmm. no może z tymi perfumami to przesadziłam, jakby wywąchał... mój to by pewnie są spytał czy kupiłam sobie jakieś nowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
okrutnica jakaś... |
Mad
![]() ![]() Nie wiem jak Twój luby ale mój pewnie nawet by nie poznał czy to męskie czy damskie perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja seksowna czuję się codziennie, oprócz dni w których mam PMS-a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i łapię się ostatnio nawet na tym, że jak się szykujemy na wyjście do pubu, to stroję się nie dla niego...bo kiedy założę worek po kartoflach to on mówi- w tej bluzce też ci ładnie... ![]() ![]() ![]() To chyba normalnie nie tak powinno być prawda? ![]() ![]() No bo już nie wiem jak mam to wytłumaczyć ![]() ps. tylko jeden zmysł im się czasem uaktywnia ....i to zawsze wtedy kiedy ciebie boli akurat głowa...albo padasz na twarz ze zmęczenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Mysle,że diabeł tkwi w szczegółach,dlatego,żeby poczuć się sexi robię się na bóstwo,czyli gładkie,proste,lśniące włosy,maluję porządnie oczy,szczególnie podkreślając rzęsy,błyszczące usta itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
La Moderatoiure
|
Hmmm....aby poczuc się sexy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Niewiem jak to jest ale zazwyczaj sexi wygladam jak wychodze z Kolezanką niz przy swoim TZ ...
Jakbym bez powodu sie tak 'odpicowała' dla niego to by pomyslał ze zgłupiałam... albo zapytał "gdzie idziesz? " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Zeby poczuc sie sexi maluje ladnie paznokcie,jakis french ze wzorkami, jakos ladne paznokocie w polaczeniu ze srebrem(zegarek,pierscion ki,bransoletka) + dlugie kolczyki widoczne przy odganianiu przez wiatr dlugich wlosow do tylu, daja fajny efekt.Do tego oczywiscie makijaz, ciuszki-niekonieczniejakis spodniczki czy mini tylko te w ktorych sie dobrze czuje i wiem ze ladnie wygladaja.
Ale to tak na wyjscie gdzies. A w domu tak dla siebie to jakis pilingi z kawy,balsamy, kapiele z piana, maseczki, muzyka, rowniez taniec do niej. Ah - i faceci , nawet Ci ktorzy nas baaardzo kochaja niestety na ulicy sie ogladaja za takimi laskami ladniutkimi. A wieele takich slicznotek jest. Makijaz i odrobina gustu potrafia zdzialac cuda. Moj TZ mowi ze oni sie ogladaja bo to jest normalne i tak dzialaja faceci.Ladna to chca sobie popatrzyc ale nie ze beda ja od razu podrywac czy cos. Oczywiscie nie zeby ogladali sie jak gdzie sida z nami,tylko samemu czy wsrod kumpli. Z reszta nam tez jest milo jak faceci sie czasem obejrza czy umiechna bo to jest mile i faktycznie podnosi samoocene. PS; z drugiej strony rozmawialam z 2 kumplami kotrzy maja swoje kobiety ktore kochaja a na dodatek to bardzo ladne dziewczyny.I powiedzieli ze jak facet widzi ladna laske to bardziej mysli w kwesti "ciekawe jak jest znia w lozku"- twierdza ze kazdy tak ma. Czy to prawda czy takie uogolnienie?! Nie wiem, co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Prawda jest taka, że jak idzie jakaś ładna kobieta ulica - to ja sama chętnie na nią patrzę (a orienatcję mam hetero
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hehe, fajny wątek
![]() Zawsze sexi czuję się spryskana ulubionym nęcącym zapachem (Narciso) i ze "zrobionymi" oczami... Nie wiem czy tak jestem wtedy odbierana, ale tak się czuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.