|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Blog obserwatorzy
Dziewczyny... ja mam glupie pytanie. Mam juz jakis czas swojego bloga,ale nie czuje jednej rzeczy. Czy jesli ktos doda mnie do obserwatorów to mam odklikać (zaobserwowac jego bloga)?
Ja pytam czy jest taki zwyczaj. Jak Wy robicie? Ps ja sie nie znam jeszcze na tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Blog obserwatorzy
Jak mi się podoba blog obserwującego mnie to obserwuję, jeśli nie to nie. Po co mi obserwować masę blogów których tematyka/sposób prowadzenia mi nie leży i potem przedzierać się przez masy nowych notek aby znaleźć coś interesującego?
![]() |
![]() |
#3 |
Copyraptor
|
Nie. Takie systemy "komć za komć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Stary, stary wątek, ale ja mam jedno pytanko
![]() Mianowicie, jak dodać zdjęcie do obserwatorów google? Kiedy chcę obserwować jakiś blog, to wyskakuje mi automatyczne zdjęcie typu "facebookowskiego" - kontur człowieczka na jakimś tle. Kiedy wchodzę poprostu w opcje i próbuję dodać jakieś zdjęcie, to nie przestaje się ono ładować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.