|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Syndrom "zdobywczyni"?
Zauważyłam u siebie dziwne (a może całkiem normalne?
![]() ![]() Czy też macie w sobie taki syndrom? ![]() Jakoś ciężko zdecydować mi się na jednego partnera.. może żaden na tyle mi nie odpowiada by to właśnie jemu poświęcić cały czas... A może po prostu nie chce poniekąd tracić jednych znajomości kosztem innej? Nie potrafie określić przyczyny takiego zjawiska .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Syndrom "zdobywczyni"?
a ja, przeciwnie - poznajac kogos chce go wiecej i wiecej i stopniowo przeksztalca sie to w swego rodzaju uzaleznienie, coraz bardziej zaczyna mi zalezec, angazuje się.. co nie zawsze wychodzi na dobre.
![]() a Ty.. wydaje mi się, że boisz się "zacząć z kimś" cos powazniejszego myslac, ze kolejny poznany facet moze okazac sie lepszy, odpowiednieszy dla Ciebie..
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja miałam podobnie. Facet, który... hmm, bardzo chciał- stawał sie po prostu nudny. Ale to się zmieniło.Trafiłam na osobę, która żyje tak intensywnie, ze własciwie kazdego dnia musze ja zdobywac. Mój Tż mnie kocha, jesteśmy ze soba już ponad 4 lata, w przyszłym roku slub. Jednoczesnie jest tak interesującym człowiekem, o tylu zainteresowaniach i pomysłach, ze wyzwala we mnie to uczucie, ze ciągle musze sie starać, dorównać mu... zdobywać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też mam coś takiego. Lubię flirtować z facetami, jeśli facet sie opiera, jest taki niedostępny to taki ktoś mnie zazwyczaj interesuje. Ale jak czuję, że go mam to nagle klops i wszystko mi przechodzi. W tym momencie mi się wydaję, że ja do stałych związków się nie nadaję
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
też tak mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja tak mam
najbardziej interesujace jest to co przed oficjalnym zwiazkiem pózniej to juz nuda mysle ze to przez jakiegos rodzaju niedojrzalosc niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() z drugiej strony... zdobywanie faceta, a potem szukanie kolejnego, aby znów poczuć emocje, to faktycznie raczej coś dla osób, ktore jeszcze nie są gotowe na tzw. związek z przyszłościa. bo w każdym związku przechodzi sie pewne etapy, zauroczenie minie, przędzej czy póżniej. kwestia, co zostanie, to już sprawa trafienia na właściewgo partnera ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja zdobywam faceta?????
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak samo... Zauważyłam to u siebie już jakiś czas temu.. Ja nie potrafie z nikim chodzić, bo jak już go mam to od razu przestaje mi zależeć!
Niektórzy myślą że jestem taka ze podrywam i rzucam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
noo. tez tak mam. kiedy wiem, ze musze sie starac, ze chłopak sie tak łatwo nie da-walcze, kreci mnie to, czasem bardziej kreci mnie zdobywanie niz sam obiekt. kiedy czuje, ze osiagam cel, wycofuje sie. mysle, ze to taki strach przed zobowiązaniem, obawa przed nudą i monotonią. niedawno jak kosa trafiłam na kamien
![]() mam nadzieje, ze kiedy poczuje, ze to na prawde miłość pozwole komus innemu byc zdobywana przez kilka(nascie/dziesiąt)lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Mam tak samo... Tzn miałam, bo teraz trafiłam na Kogoś o kogo muszę walczyć a żeby potem nie okazało się, że zależy mi tylko by go zdobyć, poważnie zastanowiłam się czego chcę. I chcę tej znajomosci, jego miłości. Ty też trafisz na takiego kogoś, jednak to nie przyjdzie tak łatwo, wtedy to docenisz.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czym bardziej ktoś mnie odrzuca- tym bardziej staram mu się przypodobac (oczywiscia w granicach zdrowego rozsądku).
Jeśli mężczyzna zrobi dla mnie wszystko i zawsze się na wszystko zgadza- z góry jest skazany na niepowodzenie. Moj mężczyzna musi być zdecydowany, a nie gumą od majtek. W końcu to nie ja mam byc facetem z związku. Oczywiście również nie moze byc despotą, zatem jak zwykle złoty środek w cenie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.