|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
radosna twórczość uczniów....
JĘZYK POLSKI
Wieś była samowystarczalna: kobiety dostarczały mleka, mięsa i skór Boryna śpiewal w chorze, ale tylko partie solowe W komedii bohaterowie daza do celu powodujac smierc, czesto zakonczona szczesliwie Judym spuscil manto Dyziowi w karecie, bo mu sie spocil Alkoholikow dzielimy na pijacych i niepijacych U Zeromskiego ludzie dzielili zapalke na czworo i tez im sie zapalala Konopnicka zyla od urodzenia az po śmierc Antek ciezko pracowal rekami a Boryna jezykiem Zenon kochal Elzbiete mimo, ze byl w ciązy z Justyną Justyna jest mądrzejsza od Marty - nie gardzi chlopem Ziebowicz wyrzucal sobie to, ze popelnil samobojstwo Harem to czlowiek posiadajacy zbior kobiet Wokulski zakupil klacz od Krzeszowskiego, aby pozniej prosic o jej reke Zygier mial ospowata sylwetke kulturysty a jego wylupiaste oczy ladnie przylegaly do twarzy Zachowanie dzieci dalece odbiega od rzeczywistosci Jego trzyletni przyjaciel po ukonczeniu studiow popelnil malzenstwo Tatus kupil stary samochod do spolki ze stryjem, ktorym dojezdza do pracy Lato spedze w gorach u kuzynek, z ktorych zejde dopiero po wakacjach W sklepie kola fortuny podoba mi sie Magda Masny Bedac na drugim roku uniwersytetu, wybychla wojna Pijacy pod wplywem alkoholu czesto popelniaja samobojstwo i nazajutrz nic nie pamietaja Kasia to moja siostra cioteczna, Jurek tez Gdy wiosna umarla babcia automatycznie powiekszyl sie metraz w mieszkaniu W książce Ten Obcy najbardziej podobał mi się Zenek, bo był głównym bohaterem i bez niego nie byłoby książki
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: radosna twórczość uczniów....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak ja lubię takie przejawy geniuszu
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Tak odnośnie języka polskiego to nasza polonistka zacytowała nam zdanie z wypracowania próbnej matury osobnika X:
(niestety nie pamiętam juz tematu) "Wiewiórka skubnęła kępek trawy, po czym skondensowała go, umieściła w paszczy i pobiegła na górę do swojego domku" ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Lato spedze w gorach u kuzynek, z ktorych zejde dopiero po wakacjach-to jest najlepsze, ciekawe ile lat miał piszący
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. to się akurta zgadza ![]() 3. Ciekawe, ciekawe 4. ![]() 5. ![]() ogólnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
CraftMod
|
Fajne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem jakie będą "kwiatuszki" z tegorocznej matury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.